2011-07-22

Just in: Stor explosion i Oslo

Explosion vid statministerns kontor. Minst åtta skadade.

Mer: Aftenposten.no

Uppdatering: Norska tidningen Dagbladet rapporterar om ännu en explosion i Oslo.

Uppdatering: En andra explosion i Oslo dementeras nu.

Uppdatering: VG sänder direkt.

Uppdatering: Det kommer obekräftade uppgifter om dödsoffer i Oslo.

Med detta lämnar jag över till vanliga media, som verkar ha hunnit ikapp nu...

9 kommentarer:

  1. Nu måste vi avskaffa demokratin

    SvaraRadera
  2. Där kom gnistan som tände eldstormen. Demokrati var sånt som förekom sporadiskt till och med första decenniet 2000-talet.

    SvaraRadera
  3. "Den mystiske amerikanen" som var först på plats och med en kamerakille som fotade honom stillsmat "planterade" citat "Well its a carbomb" nästan viskande framför cameran, har nu försvunnit och även själva inslaget har även det "försvunnit" från internet.
    Detta kom ju lägligt för Rupert Murdock som sitter i samma styrelse som Silverstein (som tog över WTC bara 6 veckor innan 9/11 för bara 100 miljoner lånade men genast försäkrade allt för 70 miljarder och fick en specialklausul inskriven i kontraktet om en "återuppbyggnads-rättighet med full äganderätt". De tidigare ägarna var NY-HamnMyndighet vars chef är vän med Murdock.
    Murdock har intimt samarbete med israeliska underrättelsetjänsten Mossad. Precis som mediemogulen Robert Maxwell som fick en statsbegravning i Tel Aviv.

    Hela världens ögon var riktade mot Murdock. Men "PLÖTSLIGT" händer då detta....vad LÄGLIGT !!

    4 olika Murdockkanaler var först med att gå ut att det v ar en bomb. Långt innan ens polisens instatschefer och myndigheter sade nåt om detta.

    Morden i Lillehammer var INTE Al´ Quadia utan Mossad.

    Lägligt men allt går astt spåra som sagt. killen "Devils T0wer" spred denna desinfo via Douglas Stauglin på US-Today lite "för snabbt" än normalt. Men han har lyft bort detta nu från US-Today. Man har även "givit ledigt alldeles nyss" åt den kvinnliga nuhetspresentatören/ankaret som även hon gick ut med uppenbart falska uppgifter. Jag har sökt henne på CNN-redaktionen. "Sorry she isn´t here any moore today and she is now free for the the weekend" var svaret !!?? Jojo det stinker !!
    Al´Quadia har INTE tagit detta på sig, vilket är ovanligt.

    SvaraRadera
  4. Leta efter "Devils T0wer" och ni skall hitta en mycket underlig sekvens som var först med att påstå att "It´s a carbomb" och sedan har försvunnit totalt !

    Kolla MED US-Today och Douglas Stauglin, som är "känd" sedan tidigare affärer !
    Doug har nära kontakter med både amerikanska samt Israeliska "UndS-sfären". Han "råkar väldigt ofta" var först med viss information som sedan sprids snabbt !!

    Ögat/Örat !

    SvaraRadera
  5. Det finns mycket som talar för att det är Mossad/Israel som ligger bakom. Läs mer hos Alex Jones

    SvaraRadera
  6. Okej.

    Ja. Det här kan bli lite av ett startskott för antidemokratiska tendenser i Skandinavien. Man kanske inte ska förvänta sig något annat än att politiker kommer med påståenden som att vi behöver mer säkerhet nu, för att försvara oss. Men..

    Flippa inte ur och börja skrika om 9/11 det första som händer.

    Var inte helt psykotiska. Ta ett djupt andetag och bara lugna ner er.

    SvaraRadera
  7. Vi i Liberaldemokraterna har hela tiden krävt att man skall göra en oberoende utredning om vad som hände 9-11 och vem som låg bakom. Så man slipper spekulationer. Spekulationer tjänar ingen på.

    SvaraRadera
  8. Sluta med 9-11 referenser. Vi vet inte ens om det är ett terrordåd

    SvaraRadera
  9. @Anonym

    Nu vet vi det. Ensam norrman som beslutat sig för att jaga kommunister. Timothy McVeigh copycat.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.