2012-03-02

Goda nyheter säljer inte

Vad tyckte just din tidning/radiokanal/morgon-TV var en större nyhet i dag än att världen nått FN:s fattigdomsmål fem år i förtid? Kommentera gärna med den bästa rubriken. Just nu leder "Carl Philips kamp för att få bygga bastun".
Johan Norberg på Facebook

5 kommentarer:

  1. Journalistik handlar om eländes- och hotmångleri. Populasen och läsekretsen skall se upp till de bildade journalistspejarnas profetior och förfasas i måttfull indignation om hoten i vardagen.

    Vilken underbar plattform för alla vänstermisantroper som vill vara med och skriva ledmotivet till den episka skrönan om effekterna av kapitalismens påstådda rovdjursinstinkter och inneboende undergångsfäblesse.

    Kapitalism är människan. Kapitalism är naturen.

    Vem är det som förstör vad?

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar plattform för alla vänstermisantroper som vill vara med och skriva ledmotivet till den episka skrönan om effekterna av kapitalismens påstådda rovdjursinstinkter och inneboende undergångsfäblesse.
    -------------------------


    För dig som ser fascism som en självklar och integrerad del av kapitalismen är det knappast till Norberg du ska adressera dina hyllningar.

    SvaraRadera
  3. Frågan är på vilket sätt det här säljer >> http://www.expressen.se/ledare/det-gar-at-ratt-hall---varlden-blir-bara-battre/

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.