2013-09-11

FRA/NSA: Skall de verkligen få komma undan?Märker ni hur tystnaden lägger sig i den svenska debatten efter att FRA/NSA-frågan oväntat peakade i slutet av förra veckan?

Regeringen har inte förnekat. Den bara kom med tomma kommentarer. Och nu hoppas Rosenbad att det har blåst över.

OK, nu vet vi att det är så här. Men skall regeringen verkligen få komma undan så lätt?

8 kommentarer:

 1. Klart de ska. Det är ju säkert nåt stort sportevent, Idol/Fame Factory snart. För att inte glömma att det är viktigare att diskutera hur Anna Lindh förminskades bara för att hon var kvinna (så att man förflyttar fokus från att hon faktiskt hade stort ansvar vid den olagliga utlämningen till USA samtidigt som man hetsar upp feminister och antifeminister mot varandra).

  Ledsen att jag är cynisk här, jag ser inte att detta kommer att ändras. Det positiva i det hela är väl att svenska folket har det alldeles för bra. Tyvärr innebär det också att folket förmodligen inte kommer att vakna innan det är försent.

  Är för övrigt oerhört glad att någon som du kämpar på därute. Den enda gången jag känt att jag gjort något vettigt då jag som valboskap gått till valbåset är när jag röstat på dig. Tack för ditt oförtrutna tjatande om dessa viktiga frågor!

  SvaraRadera
 2. Ehh, har jag missat något? Kan man rösta på Henrik?

  SvaraRadera
 3. Nope. Jag jobbar i Europaparlamentet, åt Pirate MEP Christian Engström.

  Men rösta på honom, så kan jag fortsätta att motarbeta systemet från insidan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer utan tvekan att ge min röst åt Christian och PP i EU-valet.

   För lite mer oväsen här på hemmaplan så har ni min röst till riksdagen oxå...

   Radera
  2. Ah, jag röstar PP i EU-valet såklart, men det är Henrik jag tänker på, även om säkert Christian gör bra saker han också. Det är det närmaste jag kommer att rösta HAX!

   Skulle gärna höra dig mer på hemmaplan också. Tyvärr faller PP hemmavid i de typiska Sverigefällorna och tjatar istället om Assangefall, kvotering och annat som inte har ett dugg med sakfrågorna att göra. Sånt trams kan de andra partierna hålla på med istället. Det har fått mig att ge upp hoppet om PP i Sverige. Tyvärr. :-/

   Radera
 4. Näää, fy bubblan, jag tycker inte de skall få komma undan med detta. Låt oss samlas på Mynttorget och plattan och demonstrera och visa vad vi tycker ... [facepalm]

  SvaraRadera
 5. Ja, klart dom kommer komma undan med det. Det blir lite gnäll på fikarasten och sura miner. Den globala världen gör att alla nyheter om folks misär och problem att man skärmar av sig. Klimatproblemet kommer inte heller lösas, av samma anledning.

  Men när det börjar störa vanliga människors vardag, när det blir något annat än en löpsedel, så kommer det bli en motreaktion. Tills dess kommer det vara en nyhet bland 100 andra. Och det lär nog hinna bli mycket sämre innan det blir nån förbättring.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet är stängt, medan jag är offline augusti 2017 och ett år framöver.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.