2014-07-05

Mer HAX – nu även för en internationell publik!


Kolla!

Jag skriver nu även på en ny blogg hos 5 Julistiftelsen, för en internationell publik »

Och så fortsätter jag naturligtvis även att blogga är.

Mer motstånd åt folket!

8 kommentarer:

 1. Jättebra. Försök att få någon som har engelska som modersmål att språk-korra bloggposterna innan de postas. Som de flesta av oss svenskar är vår engelska bra men inte perfekt. Vi svenskar gör ofta samma typ av språkfel eller klumpiga direktöversättningar som vi själva är blinda för men som native English speakers ser direkt. Exempelvis s-ändelsen för 3e person singular vilket vi ofta blandar ihop: typ: he like, we likes.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tvivlar på att Hax behöver dina tjänster i den frågan Amenix.

   Radera
  2. An article abot personal freedom and resposibility is Always needed.
   http://freedom.lege.net/doc/Natural_Law__Yggdrasil__ver_B.pdf

   Radera
 2. Det kanske vore på sin plats att uppmärksamma att polisen idag klampat in i ett galleri och beslagtagit regimkritisk konst. Har ni missat det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Betingad reflex. Han har lärt sig att om han ritar en gubbe med stor näsa och skriver jude så skriver tidningen om det och iu bästa fall anmäler någon honom och det ger pengar till folköl om nazieter köper klåttret. Tror du inte det Amenix?

   Radera
  2. Jag tror på dig, du är experten på folköls-inskaffning Micke. Du är däremot inte expert på vem som skriver vad på nätet...

   Radera
 3. Jag är expert på dig och alla dina skitinkarnationer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, du är expert på folköl och hur man anskaffar den. Stor skillnad. Men lev du vidare i din rosa dröm där alla sverigedemokrater och andra systemkritiker på denna blogg är samma person. Det klär dig.

   Den oberoende stalinistiske dagdrömmaren och folkölskännaren Micketrollet. Det sammanfattar dig bra.

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.