2014-10-14

Har det hänt något?


Jag har som synes varit off the grid ett par dagar. Har det hänt något?

Sitter regeringen kvar? Har landet gått i konken ännu? Hur djupt är (MP) beredda att låta (S) begrava FRA och datalagringen i utredningar?

Hur har det gått med Åsa Romsons förbjudna giftiga båtfärg och med hennes skattefusk med diesel? Har hon hittat på något annat som går stick i stäv med vad hon vill förbjuda / tvinga alla andra till?

Har Annie Lööf hunnit kröna sig till borgerlighetens drottning ännu? Har (M) bestämt åt vilket håll de skall gå och vem som skall leda dem dit?

Är trillingnöten räddad?

Ja, ja... Jag har bara varit iväg ett par dagar och jag har haft sporadisk uppkoppling. Men för en nyhetsknarkare är det en pärs. Allt är dock tänkt att återgå till ordningen om någon dag eller så.

13 kommentarer:

 1. Tyvärr är Annie Rööf kvar

  SvaraRadera
 2. Timbro har lyckats landsätta en människa på Sveavägen 68!

  SvaraRadera
 3. En "toppadvokat" tycks ha gjort Hitlerhälsning och kallat in ett kriminellt gäng för att klå upp en bunt ungdomar han retade sig på. Tjänster och gentjänster. Jag försvarar er, ni försvarar mig.

  SvaraRadera
 4. Den nya folkhälsoministern gav en intervju där han berömde Maria Larsson och pratade om hur viktigt det är att inte legalisera cannabis och hur bra det är med Systembolaget och en restriktiv alkohol och narkotikapolitik. Alla som hoppades att Sveriges narkotikapolitik skulle gå ens ens en gnutta i rätt riktning med den nya regeringen/folkhälsoministern hoppades förgäves.

  SvaraRadera
 5. Ja det skulle väl isåfall vara Romsons ilandsläppande på öar i skärgården där strandskydd råder och vi andra EJ släpper våra husdjur.

  SvaraRadera
 6. Nalin Pekgul (själv muslim) varnar för det jag själv försökt varna om i snart två år:

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2151&artikel=5990432

  Vi har nu en islamist i ministerställning. Med makt att utnämna andra poster under honom. Sug på den. Nån som kommer ihåg trojanhorse-plotten i brittiska skolor?:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2792160/very-little-action-taken-address-alleged-trojan-horse-takeover-plot-hardline-muslims-five-birmingham-schools-says-ofsted.html

  SvaraRadera
 7. Den enskilt störste mottagaren av svenskt u-landsbistånd är numera Bert Karlsson. Grattis alla skattebetalare.

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/urholkat-bistand-svek-mot-utsatta_4010323.svd

  SvaraRadera
 8. Den största nyheten har inte ens rapporterats i tidningarna i Sverige.
  Men i Norge, SD får 16.7% i den senaste opinionsundersökningen från Sentio.
  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Sverigedemokraterna-far-16_7-prosent-i-ny-maling-7743223.html

  SvaraRadera
 9. Visst är det trist med trillingnöten (oräddad) men det är mycket, mycket värre att förlora körsbär i likör.......stor bedrövelse.

  SvaraRadera
 10. SD ökade till 17 procent tillfälligt efter att personer i partiledningen filmat sig själva när dom förberedde misshandel med järnrör och ljög för polisen så det stämmer. Andelen obildade idioter är högre idag än för 30 år sedan. Björklund har haft rätt om detta hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej Micke, hela deras ökning kan tillskrivas dig då det är tack vare ditt idoga valarbete här som har gjort allt.
   Ta nu åt dig och klappa dig själv på huvudet för din egna förträfflighet, det är tack vare personer som dig SD har blivit så stora, bra jobbat!

   Radera
  2. Micke är en sverigedemokratisk sockpuppet (falskflagg-pseudonym).

   Radera
 11. Nytt för dagen är väl att Stockholm slopar nolltoleransen mot graffiti.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.

Om du skriver anonymt, använd ändå något slags signatur - så att det går att hålla isär kommentarerna vid repliker.