2015-02-12

I kväll, torsdag: Liberöl i Stockholm

Då är det åter dags för alla frihetsfrontare, frihetsvänner och andra frihetskämpar – att dricka öl, vin och sockerdricka, umgås och konspirera över stort och smått.

Tid: Torsdag 12/2, från 18-tiden.

Plats: Pub Movitz, Tyska Brinken 34, Gamla Stan, Stockholm.

Välkommen!

2 kommentarer:

 1. Hej kan du bara klargöra vad du menar med "sidestep encryption". Skapa lagar som förbjuder kryptering för privatpersoner som inte har bakdörrar. Eller säger att det är förbjudet att inte lämna över kryteringsnycklar, så man inte kan tiga.

  Första låter svårt att genomföra medans andra är ganska enkel och med ett par tydliga domar där man gör exempel av folk. Men vi vet ju att underättelse tjänster hellre arbetar utanför lagen Stasi/KGB/NSA för att det ser bättre ut och är enklare att misskreditera folk än att faktist sätta dom i fängelse. Och att bara tvinga folk att visa sina kryptonycklar när man blandar in polisen är ju inte vad dom vill.

  Blockera internettrafik som TOR går ju men många företag har VPN. Det hela känns så komplex att hur dom än skapar lagarna som jag antar blir vaga kommer det bli konstigt.
  Men har du lite ider på hur dom vill göra det?

  Avslutar med en intressant video.
  http://pwd.io/guide

  SvaraRadera
 2. Ooops skulle vara till andra inlägget du skrev.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.