2015-12-01

Samtidigt, i Amerika...


Rysslands president är måhända galen. Så nu tänker USA trappa upp terrorbalansen med en ännu tokigare snubbe.

Bilden upphittad på nätet. Hatten av för den okände upphovsmannen.

3 kommentarer:

 1. På vilket sätt är Putin galen? För att västs mainstreammedia talar om detta för dig? Är det inte dags att släppa den här hjärntvätten snart? Har du nånsin lyssnat på vad Putin själv säger istället för att ta det via svensk media? Är han galen för att han till skillnad från väst bombar IS på allvar? ..som istället stöttar IS när de går västs ärenden? ..och då kallar samma personer för nåt annat. Är det inte dags att vakna snart innan det är för sent? Fattar du inte att det är väst som har stöttat dessa grupper tidigare? T.o.m Snowden har ju publicerat cia-dokument på detta.. Det är ju samma visa om och om och om igen.. i land efter land efter land.. Vad är det med er egentligen? Allvarligt? Internet finns.. men folk använder det tydligen inte... för annat än att titta på katter eller? Tyvärr.. det blev 3:e världskrig pga att folk var för dumma. Fattar du fortfarande inte att västs media smutskastar de ledarna som inte går västs intressen till mötes och ger bort sina länder och naturresurser gratis, har detta inte gått upp för dig än??

  SvaraRadera
 2. "Putin galen" + bilden. Kan du bli mer kulturvänster-vulgär? Pröva att tänka en egen tanke någon gång.

  SvaraRadera
 3. Liten tumregel, om du behöver photoshop eller annan form av lögn för att utmåla en person som galen så har du redan förlorat argumentet.

  Jag tänkte göra en fånig film där en narcissistisk Obama springer omkring och jönsar sig med en selfiestick medan världen brinner...men Obama hann före mig.

  Desperationen bland Trumphatare är märkbar och växer med hans kampanjs framgångar.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.