2016-01-30

(Gårdagens) Radio Bubb.laSoundcloud » | Radio Bubb.la » | Finns även på iTunes

"I dagens radio bubb.la avhandlades de förestående amerikanska markinsatserna i Libyen, konsumtion av hembränt i Tennessee, Natos handfallenhet inför ryska psyops, nya bisarra förbud mot cigaretter, Ålands potential trots minskande befolkning, ett planerat tunnelbygge mellan Helsingfors och Tallinn, folkomröstning om självständighet planerad i Kurdistan, genombrott för gospelande AI och ett lyssnarbrev om livsförändringar inspirerade av radio bubb.la."

• På Radio Bubb.la:s hemsida hittar du sändningarna nedbrutna på ämnen »
• Nu kan du även lyssna på Radio Bubb.la:s inslag i en dygnet-runt-ström »
• Följ det dagliga nyhetsflödet på Bubb.la:s newswall »

2 kommentarer:

  1. hur är det med geografin.Tikrit är Saddam Husseins födelsestad. Renodlat sunnimuslimskt. Kirkuk där oljan finns är omtvistat. Kurdiskt från början.Arabiserats av Saddam. Finns även en stor grupp turkmener, som stöds av Turkiet.Ni skrapar lite på ytan.

    SvaraRadera
  2. Tikrit är Saddam Husseins födelsestad och renodlat sunnimuslimsk. Kirkuk där oljan finns är omtvistat. Staden arabiserades av Saddam. Den är kurdisk från början men det finns en stor grupp turkmener, som stöds av Turkiet. MAO en häxkittel.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.