2016-04-07

På torsdag fattar EU beslut om att registrera alla våra flygresor


Nybloggat på HAX.5July.org:


Nästa torsdag, 14 april, kommer Europaparlamentet att ha den troligen sista voteringen om registrering av passageraruppgifter vid flygresor (PNR). Efter åratal av motstånd tycks trycket nu ha blivit för stort – och övervakningsstaten kommer att rullas ut på ännu ett område.

2 kommentarer:

  1. Att terrorhotet har ökat i Europa kan vi tacka de öppna gränsernas förespråkare för. Särskilt de som hävdat att vi måste ha fri rörlighet in i EU för miljontals icke-européer med bidrag och spridandet av islam och terror i blick. Nu använder etablissemanget de migrerade terroristerna som förevändning för att införa meningslös övervakning av passagerarlistor etc. När alla vet att de flesta terrorister följt migrantströmmarna till fots genom Europa.

    Ett stort tack...

    SvaraRadera
  2. Eftersträvar man öppna gränser, så att människor från mycket olika kulturer (som du skriver) "får bo var de vill", så blir resultatet ett övervaknings- och kontrollsamhälle, eftersom det inte finns tillräcklig samsyn mellan olika kulturer och (som en konsekvens) inte finns tillräcklig samsyn hos alltför många av enskilda kulturbärare.

    Staten är förvisso alltid intresserad av mer övervakning och kontroll. Men de öppna gränserna och de negativa konsekvenserna av den eftersträvade "multikulturen" blir MEDLET för att bryta motståndet mot skapandet av mer övervakning och mer kontroll.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.