2016-06-16

Torsdag: Frihetsfrontens talarkväll i Göteborg - Vad är Ethereum för något?


I kväll, torsdag 16 juni håller Frihetsfrontens aktivister i Göteborg talarkväll:

Ämne: Vad är Ethereum för något?

Talare: Joel Torstensson

Tid: Torsdag 16 juni kl 18

Plats: Haket, Första Långgatan 32, Göteborg
När Bitcoin kom på scenen har den revolutionerat den svarta marknaden och utökat möjligheterna för människor att kunna handla med varandra över hela världen. 
Ethereum är en virtuell dator som bygger på samma teknik som Bitcoin. Där Bitcoin är en valuta är Ethereum istället en dator. En decentraliserad och pseudonym dator. 
Hur fungerar då den här datorn? Vad kan vi göra med en sådan dator i framtiden? Hur kommer den här sortens teknik att förändra samhället? 
Dessa och andra frågor kommer Joel Torstensson att besvara i veckans frihetliga talarkväll i Göteborg. Joel har varit inne i blockkedjevärlden sedan 2011 och jobbar med decentraliserade applikationer på Consensys, samtidigt som han läser datavetenskap och fysik på Chalmers. 
Diskussionen och frågestunden håller på i kanske en timma, och sedan fortsätter vi med öl på Haket. 
Det är gratis inträde och fritt för vem som helst att komma hit, men beställ gärna något i baren. 
För den som vill ha mer information på förhand så medverkade Joel i en intervju på Frihetsfaxen, där de avhandlade vad för saker som kan göras och görs med Ethereum: Länk »
Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.