2016-11-11

Vänstern i sorgearbete efter presidentvalet


Läs min senaste krönika hos Mårtensson:


"Låt finvänstern hållas, detta är sorgearbete. Det handlar inte så mycket om att Trump fått kärnvapenkoderna som om att folket avvisade Hillary. De måste få vänja sig vid tanken på folkets svek. Ge dem lite »safe space«."

5 kommentarer:

 1. "Något som borde bli en smärtsam insikt för finvänstern, latte-liberalerna, media, makthavarna och kulturen är att man inte vinner själar genom att fördöma andra människor."

  Skämtar du? Om det är något Trump gjorde sig känd för var det väl just att fördöma andra. Mexikaner var våldtäktsmän och kriminella, kvinnor var allmänt äckliga, "etablissemanget" skulle man bara hata, och Hillary skall i fängelse efter en Trumpseger.

  Tvärtom visade det här valet (där i och för sig Clinton fick fler röster än Trump) att hatkampanjer går hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man röstade inte för Trump, man röstade mot Clinton.

   Ïbland är det befriande att höra sådana idioyiska uttalanden som Trump har gjort, man vet liksom redan var man har personen. De andra, proffspolitikerna, vet man aldrig var man har.
   Ta Ted Cruz, en falsk smilfink som egentlig hade samma agenda som Trump, men aldrig vågade säga det rakt ut.

   Radera
  2. Thomas P. Jag är inte Trump-anhängare men alla förljugna sanningar låg knappast Trump i fatet.

   "Mexikaner var våldtäktsmän och kriminella" - Falskt. Illegala invandrare från bl.a. Mexiko var till stor del vådtäktsmän och kriminella var utsagan.

   "Kvinnor var allmänt äckliga" - Huh? Denna verkar du hittat på själv? Trumps campain manager var kvinna. Den första kvinnan som lett en lyckad presidentvalskampanj faktiskt.

   Det blev en sanning hos både USAs vänster samt även (såklart) hela Sverige att Trump tycker att det är ok att "grab women by the pussy" mot deras vilja. Varför man väljer att hitta på "mot deras vilja" när han klart och tydligt sa "when you're rich and famous llike me women LET you..." Han talade alltså om groupies som frivilligt ställde upp på att bli tafsade på. Hade samma kommentar från en populär musikartist upprört samma folklager?

   Den här typen av "sanningar" skulle jag säga är vad som tillslut fick Trump att vinna och samma nyttiga idioter kommer av allt att döma ge SD denna gåva 2018.

   Och de varkliga vinnarna är de riktiga rasisterna, nazisterna, fascisterna, sexisterna osv. De som nu kan smälta in i mängden av halva befolkningen som konstant får dessa epitet kastade på sig av en självgod vänster i form av etablisseman+media med påhejare. En vänster som förövrigt inte verkar kunna se annat än raser och kön och med fascistoida metoder trycker ned varje icke-frälst.

   Radera
  3. Det är mer komplicerat än så.
   Scott Adams har länge skrivit om vad Trump sysslar med.

   Se några minuter av intervjun hos Dave Rubin:
   https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=I3BQGwESVbU#t=1690

   Även punkt 8 här, "pacing and leading":
   http://blog.dilbert.com/post/152734465316/unhypnotizing-a-clinton-supporter

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.