2016-12-20

Berlin dagen efter attentatet


SVT Opinion bad mig skriva en text om Berlin dagen efter attentatet. Fair and balanced, typ...


"Själv skall jag, som egentligen varken tycker om trängsel eller stora folksamlingar, ta mig samman och gå på julmarknad i veckan. Jag gör det i ren trots mot de terrorister som försöker ödelägga vårt fria och öppna samhälle."

3 kommentarer:

  1. "Den symbios i vilken islamistisk terrorism och främlingsfientlighet lever göds lika bra av spekulationer som av fakta.". Lite faktabaserad frågestund då. När ska libertarianer, som inte är Hans Hermann Hoppe och Stefan Molyneux fatta att toleransen och det västerländska i stort sett är ensidigt, allstå att " jag delar inte dina åsikter men skulle dö för din rätt att säga dom" etc är en ren och skär vit innovation liksom libertarianismen. Sedan har vissa små segment, ytterst små ska tilläggas strömmat till dessa tankeströmmar. Inget fel med det. Men byt ut befolkningen i stor skala och du får ett lite mer stabilt mellanöstern, där Europas framtid blir som Turkiet, som fö var Grekiskt innan den turkiska invasionen.

    SvaraRadera
  2. Det är väl inte säkerställt att det är en terror-handling. Det skulle kunna vara en besviken asyl-sökande som inte fått uppehållstillstånd.

    SvaraRadera
  3. Den sortens "rena trots" som imponerar och ger ryggdunk i rätt kretsar.Men mer exakt,vad tror du den åstadkommer?

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.