2017-04-09

Radio Bubb.la - söndag 9 aprilSoundcloud » | Radio Bubb.la » | Finns även på iTunes

"Dagens radio bubb.la fick ett ovanligt format då vi hade ont om tid men ville göra en längre kommentar om terrorattentatet på Drottninggatan. Därtill uppmärksammade vi Romanifolkens nationaldag med en grundlig utredning av vad orden romer, zigenare, tattare, sinter osv egentligen betyder samt när och hur dessa grupper kom till Sverige. Sändingen avslutades med en tvättäkta romsk förbannelse över PK-eliten."

• På Radio Bubb.la:s hemsida hittar du sändningarna nedbrutna på ämnen »
• Nu kan du även lyssna på Radio Bubb.la:s inslag i en dygnet-runt-ström »
• Följ det dagliga nyhetsflödet på Bubb.la:s newswall »

2 kommentarer:

 1. Ibland kan man tro det är några från SD som pratar onyanserat om "islamistiska frontorganisationer". Utan annan källa än vad som låter som personligt tyckande och utan att känna till vilka dessa båda är blir det som att lyssna på fyllesnack i vårsolen.

  Ni som har mer insikt, länka gärna till deras underliggande källinformation.

  SvaraRadera
 2. Enligt ryska medier chattade Stockholmsterroristen med en likasinnad under planeringen av attentatet. Delar av konversationen har nu publicerats. Om detta stämmer, borde väl FRA:s massavlyssning ha fångat upp meddelandena. Det rör sig om svensk trafik över landgränsen, där det i klartext skrivs om ett nära förestående attentat. Och eftersom avsändaren befinner sig i Stockholm, bör väl signalspanarna ha insett var attentatet var tänkt att äga rum. Även om personen inte var föremål för spaning, borde själva IS-chatten definitivt ha varit det.:
  http://www.expressen.se/nyheter/akilovs-is-chatt-fore-och-efter-terrordadet/

  Det var ju just för att fånga upp trafik av det här slaget som FRA-lagen kom till. Så lät det åtminstone i debatten den gången.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.