2018-08-18

Två veckor kvar till Frihetsfrontens sommarseminarium!


Nu finns det bara tio platser kvar. Så det är det hög tid att anmäla sig till Frihetsfrontens sommarseminarium, som i år äger rum fredag 31/8 till söndag 2/9. Som vanligt håller vi till på en kollogård norr om Norrtälje.

Bokade talare:

Frihetsfrontens ordförande, Henrik Alexandersson, ger oss en inblick från den svenska "kriminalvårdens" insida. Missa inte chansen att hälsa HAX välkommen till friheten.

Jakob Heidbrink, docent i civilrätt, talar om "Behovet av oväldiga institutioner i en stat".

Erik Hörstadius, journalist, författare och debattör, talar om sin kommande bok, "Vårt nya land – Sverige efter flyktingkrisen; en roadtrip".

"Besvärliga människor", Skriftställaren Anders Johnson utkommer i höst på Timbro med en stor svensk entreprenörshistorik som han nu ger en försmak av.

Henrik Jönsson talar om "Frihet, företag & förvirring: folkrörelsernas dödsruna". Henrik är livslång företagsledare och serieentreprenör med ett tiotaltal bolag i sin portfölj. Han är även publicerad författare, ledarskribent i SvD, GP, och Kristianstadsbladet, libertariansk samhällsdebattör, föreläsare och driver en populär YouTube-kanal som publicerar aktuella samhällsanalyser varje lördag.

"Staten, regleringar och big tobacco", Tobakslobbyisten Jonas Pettersson frågas ut av Jonas Lundqvist från QED Communication

Carolina Saf, universitetsadjunkt och doktorand i internationell privat- och processrätt, talar om "Varför utländska polygama äktenskap även fortsättningsvis bör erkännas i Sverige".

Försäkra dig om en plats genom att sätta in deltagaravgiften, 890 kr för studerande och 1090 kr för övriga, på plusgiro 449 71 84-4 eller bankgiro 268-5295, betalningsmottagare Nyliberalt Forum. Ange e-postadress för utskick av information. Mat och husrum är inkluderat i priset.

Som vanligt erbjuds: intressanta anföranden, spännande bekantskaper, bar, bad, god mat, frivillig fotboll, musik och hejdlöst festande.

Välkommen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.