2018-09-06

Detta kan du göra för att öka individens frihet och minska politikens makt


Enda sättet att förändra saker är genom handling.

Vill man ha ett fritt samhälle kan man handla på olika sätt. Vi är många som ägnar oss åt långsiktig opinionsbildning. Och ibland yppar sig tillfälle att ordna protester för att stoppa något idiotiskt lagförslag. Men det behövs mycket mer.

Nu kan du faktiskt göra något konkret för att skapa ett friare Sverige.

Du kan rösta på Klassiskt liberala partiet.

Skulle KLP komma in i riksdagen, då är vi en liten bit på väg åt rätt håll. Då kommer det att finnas folk som kan käfta emot i utskott och kammare. Skriva motioner om att ändra lagstiftningen till förmån för individens frihet och negativa rättigheter. Ställa de obekväma frågorna. Ta debatten på en plattform som syns för många, många fler. Föra in frihetens idéer, på riktigt, i svensk samhällsdebatt.

Skulle KLP »bara« få över 1% av rösterna, då får vi utlagda valsedlar i alla vallokaler vid nästa val. Vilket innebär att ett av de största hindren för att ett litet parti skall kunna lyfta är undanröjt. Då har vi ett helt annat, bättre läge.

Varje röst är alltså viktig! På riktigt.

Och skulle KLP få över 2,5% av rösterna, då är vi berättigade till partistöd. (Vilket jag har en misstanke om att vi kommer att tacka nej till, på principiella grunder. Man skall leva som man lär.)

Du kan alltså både rösta efter ditt samvete — och göra något i praktisk handling för friheten i Sverige.

För på något sätt måste vi faktiskt göra något, om vi menar allvar med att öka individens frihet och minska politikens makt.

Någonstans måste man börja. Förslagsvis här och nu.

Rösta på Klassiskt liberala partiet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.