2018-12-04

Visst kan Sverige bli tryggare!


Läs min senaste krönika hos Mårtensson:


"Det måste helt enkelt handla om att upprätthålla samhällskoden. Det öppna, fria, demokratiska samhällets kod – som bland annat säger att du skall respektera andra människor, deras frihet, säkerhet och egendom. Som säger att individen är ansvarig för sina handlingar. Som välkomnar alla som är beredda att leva efter samma grundläggande regelbok."

1 kommentar:

  1. Det öppna fria, demokratiska samhällets kod är nåt som har kommit med den vita befolkningen. I takt med att man byter ut den kommer även dessa värderingar att bytas ut.
    Afrikaner har ett IQ snitt på runt 70. Somalia ligger på 68. Arabländerna runt 85. Dessa befolkningar fungerar inte under samma sammhälsstruktur som en befolkning med ett snitt på 100. Fungerande demokrati i nån längre period har aldrig observerats i länder med IQ < 90. Det är bara att inse detta eller fortsätta banka huvet i väggen.

    En bok som alla borde ha läst är David Dukes "My Awakening" som bla går igenom all dokumenterad forskning som gjorts genom tiderna angående IQ och rasskillnader. Alla referenser finns listade i boken. Börjar i kap 5. Finns även som ljudbok: https://archive.org/details/MyAwakeningAPathToRacialUnderstanding/audiomyawakeningchapter05.mp3

    (Går att ladda ned i ogg vorbis under "download options" för bättre ljud)

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.