2006-02-07

Liberala Partiet

Ett nytt politiskt parti - Liberala Partiet - har sett dagens ljus. Vid en första anblick verkar det vara ett någorlunda genomtänkt och seriöst initiativ, väl värt att kolla in lite närmare.

Till Liberala Partiets hemsida

4 kommentarer:

  1. 1) Jag har lite problem med organiserade politiska partier.

    2) Jag har ännu inte riktigt bestämt mig för vad som är viktigast - att rösta bort sossarna eller att rösta på ett parti som är chanslöst men som jag verkligen gillar.

    SvaraRadera
  2. HAX: Du är ju något av en förgrundsfigur/förebild för libertarianer i det här landet så du skulle nog ha en del att säga till om, gissar jag.

    För övrigt har partiet funnits ett ganska bra tag, men hemsidan såg länge ut ungefär så här:
    "Hej, vill starta ett nytt parti. Skicka en underskrift."

    SvaraRadera
  3. Varför inte ge en moralisk röst, istället för att sumpa den ändå till alla de partier man inte tycker om?

    Hjälp behövs för övrigt med underskrifter för att kunna registrera partibeteckning.

    Partiet komer fortsätta verka hur det än går med underskrifter detta år. Men det är mer praktiskt med en registrerad beteckning. Så den som kan och vill, hjälp till nu.

    SvaraRadera
  4. Att hjälpar vårt parti behöver ju inte nödvändigtvis innebära att man röstar på oss eller ens blir stödmedlem. Det räcker med att man berättar om oss när det passar.

    Bara det faktum att du skrivit om oss här borde göra en del för att hjälpa oss, och det tackar jag varmt för.

    En annan sak du kan göra för att hjälpa oss, om du så önskar, är att komma med tips till oss. Jag vet att du har kontaktmöjligheter till flera av oss som arbetar inom partiet (och om inte annat så finns kontaktinformation på hemsidan) så det borde inte vara jättesvårt ifall det är nåt du vill säga =)

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.