2009-11-09

Centern petar ner de unga

Ordföranden för Centerns Ungdomsförbund, CUF, har petats ner på Stockholmscenterns riksdagslista. [Länk 1 - Länk 2] Samma öde har drabbat flera andra unga centerpartister i Stockholm.

Det är lite synd. Magnus Andersson är på många sätt en klok och förträfflig människa.

Vågar man påpeka för honom att det ännu inte är för sent för att kandidera för Piratpartiet..?

;-)

8 kommentarer:

  1. De petar inte ner de unga. De petar ner FRA-motståndare som gått bra i provvalet.

    Fegerley är ung men petas inte ner.

    SvaraRadera
  2. Federley är över 30. Det kanske kan räknas som "ung" i riksdagssammanhang men knappast i ordets vanliga betydelse.

    (Jag fyller själv 30 nästa år!)

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. S har gjort samma sak mot sina unga kandidater. Gammelpartierna är inte ens intresseraded av att skaffa sig livtidsväljare bland rekordkullarna som röstar i nästa val. Dem tror uppenbarligen att framtidens hot är kristkonservativa SD. Samtidigt är PP det absolut största partiet bland unga i stockholm och svaret blir då att det måste bero på att det är för många unga i riksdagen idag, vilket man knappast kan påstå

    SvaraRadera
  5. Fascistiska SD är definitivt den största utmaningen mot dom traditionella partierna vilket inte förenklas av att många i dom traditionella partierna delar värderingar med fascisterna och vid rätt väderlek mycket väl kan tänkas rösta på SD.

    SvaraRadera
  6. http://www.youtube.com/watch?v=Xwd7E4VZwv0

    SvaraRadera
  7. Please, lär er skilja på Stockholmscentern och Centerpartiet i Stockholms län. Två olika organisationer och två olika listor. Detta handlar om Stockholms län. Tack.

    SvaraRadera
  8. I östblocket blandade man ihop fascism och nazism. Det gör Micke också. Sen var det slut på de rätta tankarna. SD är inte antidemokratiska. De förespråkar fria val och individens valfrihet. Det enda de har gemensamt är den nationella identiteten. Micke är ärketypen av en perfekt valarbetare för SD. Ju mer man ljuger och bluffar, ju fler röstar på SD. Säger man att SD önskar en ny kristallnatt, då idiotförklaras man och ingen lyssnar mer. Sossar & Co ljuger så mycket att folk slutat lyssna.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.