2010-12-04

Wikileaks: (S) klarsynta, men bara i hemliga samtal

Socialdemokraternas utrikespolitiske talesman, Urban Ahlin, vrider sig som bekant som mask på krok efter att hans samtal med amerikanska ambassaden avslöjats. I första ronden handlade det om att han bett USA om hjälp med Afghanistan-frågan, i valtaktiskt syfte.

Dagens läcka är av annan karaktär. I samtal med USA:s ambassad har Ahlin sågat sitt eget parti, socialdemokraterna, på ett ovanligt klarsynt sätt. Även om Ahlin naturligtvis själv hävdar motsatsen, så är detta saker som man aldrig hör sossar säga offentligt. Så gör man inte i Partiet.

Aftonbladet | SR | SVT | SvD | Nyheter24

8 kommentarer:

  1. Jag har aldrig fattat varför det skulle vara positivt att sossar är moderater och varför målet med svensk politik ska vara moderat hegemoni på samma sätt som vi haft sossehegemoni.

    Förväntar ni er att det inte skulle skapa samma hat som ni själva odlar mot socialdemokratin?

    SvaraRadera
  2. Får jag fråga om det är begåvat att under täcket stödja en utökad svensk krigsinsats i Afganistan?

    SvaraRadera
  3. Att den sinnessjuke Micke anser att det är mer begåvat att låta Talibanerna återigen ta över Afghanistan och bli en fristad för Al-Qaida kommer inte som någon överraskning för den som följt Mickes omedicinerade skriverier.
    Micke är inte bara en antidemokratisk stalinist utan sympatiserar också med islamofascism.

    SvaraRadera
  4. Är inte det rätt brukligt att anse att om man sågar sitt eget parti så borde man byta? Varför vara med i ett parti vars åsikter man inte delar?

    SvaraRadera
  5. Är inte det rätt brukligt att anse att om man sågar sitt eget parti så borde man byta? Varför vara med i ett parti vars åsikter man inte delar
    ---------------------------------
    Därför att ju fler moderater som finns inom socialdemokratin och tvingar partiet åt höger över huvet på folk dess då mindre behöver Hax och hans kollegor göra för att övertyga svenskarna om att total högerhegemoni är en bra ide.

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  7. Att den sinnessjuke Micke anser att det är mer begåvat att låta Talibanerna återigen ta över Afghanistan och bli en fristad för Al-Qaida kommer inte som någon överraskning för den som följt Mickes omedicinerade skriverier.
    Micke är inte bara en antidemokratisk stalinist utan sympatiserar också med islamofascism.

    -------------------------------

    Jag är inte mycket för att ställa psykiatriska diagnoser på folk men vem som är sinnesjuk stod fullständigt klart efter att du under en och samma vecka posta exakt samma inlägg 150 gånger under en och samma vecka hos Per Gudmundson.

    Att det sätt som din sjukdom uttrycker sig på är accepterat här förvånar mig inte heller längre.

    SvaraRadera
  8. Jag fattar inte heller vad som va begåvat. Ahlin ser upp till moderaterna och påstår att de har en politik. Moderaterna har kastat ideologin i papperskorgen och inför en polisstat, antar att det är saker man som sosse ser upp till. han vill att sverige ska va inblandat i USA:s meningslösa krig i Afghanistan och det skulle göra honom till en briljant analytiker? Killen är ett skämt och media är ett ännu större skämt, speciellt Lena Mellin som skrivit denna usla artikel och har ett intellekt som en fiskmås.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.