2010-12-04

Förvånad?

Socialdemokraternas ungdomsförbund, SSU, är irriterat över att det inte fick någon plats i Partiets valberedning.

Vad hade de väntat sig? De krävde ju att hela partiledningen skulle ställa sina platser till förfogande. Så gör man inte i socialdemokratin. Då sluter sig Maktapparaten.

7 kommentarer:

  1. Känns skönt att veta att Arbetarpartiet Moderaterna agerar på ett helt och hållet annat sätt gentemot sitt ungdomsförbund och att ungdomsförbundets företrädare inte alls behöver vika sig under partipiskan eftersom klimatet i partiet är så öppet.

    Likadant är det bland dom friaste av dom fria.Öppenheten och toleransen bland libertarianer gentemot människor som aviker är så stor att det inte ens går att beskriva.

    Det är synd att inte sossarna har fattat detta och tar efter föregångarna i högern.

    SvaraRadera
  2. Toleranser för avvikande människor inom Libertarianismen är rätt stort så länge inte dessa personer vill bestämma över andra och påtvinga dom sin syn på världen. Du själv har ju till och med frågat om du fick komma förbi och lyssna någon gång men det ville du ju egentligen inte efter att ha fått ett "självklart så länge du inte stör andra" tillbaka.

    Din acceptans och förståelse för andra verkar vara extremt liten. Du har ingen respekt för att andra har en egen åsikt utan du tror att du kan predika så att dom tycker som du eller häckla och bete sig som en barnunge så att dom ska sluta prata. Du verkar tydligen inte tolerera att andra har egna uppfattningen om hur världen ser ut.

    Tråkigt nog för dig så bryr sig ingen om vad du tycker ändå och ingen slutar prata bara för att du uppträder som störningskälla. Folk ser bara runt dig och ignorerar det du skriver. Du blir mer en nidbild över hur socialister beter sig. Till och med mindre moget än våra stora politiska partiers ledande skikt när dom är som värst.



    Sen är det ju lite konstigt att du har så svårt att förstå att många här inte är moderater. En del har aldrig varit det och en större andel har gått från att vara det till något annat eftersom Moderaterna blivit så lika just Socialdemokraterna. Det är möjligtvis en trevlig grej att du själv nu går ut och stödjer denna tes genom ditt inlägg här men som tidigare skrivits så tror jag att det flesta struntar i att läsa mer än bokstäverna "Micke sa...".

    SvaraRadera
  3. Vem har lärt positivhalarapan att det är bra frihetlig retorik att spamma i alla andras namn?

    SvaraRadera
  4. Micke: Precis som jag analyserat tidigare så visar du tydligt att du saknar förmågan att kommunicera som en normalbegåvad person.

    Det är tråkigt, för dig.

    Jag nöjer mig som vanligt med att kommentera hur du uppför dig istället för att möta dig på gyttjenivå.

    SvaraRadera
  5. Istället för att oupphörligt visa att du är en idiot genom att ALDRIG diskutera det jag skriver så föreslår jag att du antingen häller käften eller anstränger dig och berättar för oss alla om vad som är fel i mitt påstående om att Arbetarpartiet Moderaterna INTE skiljer sig från Arbetarpartiet Socialdemokraterna när det gäller hur man hanterar sina ungdomsförbund och den absurda lojalitet man kräver.

    När du är klar med det så kan du tala om VILKET av arbetarpartierna som du och alla andra som anser att skatt är lidande kommer att rösta på när Filknarkarpartiet däckat helt innan nästa val?

    Tror du att du klarar det utan att käften glappar en enda gång om min person?

    Försök.

    SvaraRadera
  6. Problemet med dig Micke, ar att du inte vill diskutera.
    Om nagon staller dig en fraga staller du en motfraga istallet for att ge svar.
    Du maste forst lara dig svara pa fragor och sedan stalla dina egna fragor som da blir besvarade, detta har du inte fattat annu.

    Sen har du en poang i att detta fenomen med att vara lydiga undersatar verkar ga igenom alla partier oberoende farg. Det ar extremt trakigt att M och S ar likadana i detta fall. Och som sagt, det finns ingen liberal som egentligen vill rosta M, M ar helt enkelt det minst onda sa att saga.

    Personligen rostade jag pa PP sa forsok inte med nagon faning motfraga om M.

    P.S. Utomlands, sorry for att inte ha prickar over a och o lite har och dar.

    SvaraRadera
  7. Du maste forst lara dig svara pa fragor



    Så om jag t,ex frågar Hax och alla andra här om varför så många totalitära stater som skapats med våld (ofta med assistans av den amerikanska staten och amerikanskt kapital)valt att använda sig av Friedmans ideer på ett sätt som få demokratiska länder gjort och ovanfå huvet på respektive lands befolkning och där detta administrerats av tidigare elever till Friedman i tjänsdt hos respektive diktator så måste jag först svara på en annan frågà eller påstående?


    Jo jag har fattat det.

    Jag har också fattat att påståendet som jag ska förhålla mig till lyder:

    "Eftersom du ställer den frågan måste det vara något fel i din skalle"

    Det är ett libertarianskt svar på frågan om VAD det är i Friedmans ideer som är bra för dikaturer.




    Sen har du en poang i att detta fenomen med att vara lydiga undersatar verkar ga igenom alla partier oberoende farg.
    ---------------------------

    Inklusive det libertarianska lägret.

    Det är det mestparadoxala med libertarianer.

    Hävdandet att dom utgör sista utposten mot friheten trots att kravet på total konformitet är lika stort som i en maoistisk cell på 70 talet.


    Och som sagt, det finns ingen liberal som egentligen vill rosta M, M ar helt enkelt det minst onda sa att saga.

    ---------------------

    Modertarerna har samma slutmål som libertarianer.Skillnaden är att moderaterna inte har råd att inte vara pragmatiker.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.