2005-07-22

De uppgivna...

Surfade runt och hamnade på en socialdemokratisk sida där man diskuterar jobben och framtiden. Man märker att de verkligen inte har mycket att komma med. Uppgivenhet, är ett ord som slår en...

Grått, fantasilöst och småtråkigt. Men väldigt, väldigt typiskt.

Länk till sidan

1 kommentar:

  1. Här är en av de klokaste idéerna (jag skämtar inte, det är bara att läsa de övriga inläggen...) på s-info:

    "Faktiskt, jag tror att bara man kan få fram pengar så kan man växa vad gäller sjukvård för evigt. Förhoppningar finns ju tex om extasyliknande droger som inte skadar utan istället jämt gör dig superglad, insiktsfull och harmionisk. Det lär behövas."

    En rent förbluffande innovationsförmåga. Det bådar ju enormt gott inför framtiden. Offentligt finansierad knarkhandel verkar vara det man tänker satsa på.

    Bra, för då behöver man inte slösa något alls på sånt trams som skola, det är bara att sätta en spruta i armen på ungen och göra lillen drogberoende så snart han lämpas in på dagis.

    En annan klassiker hittade jag här:

    "Du har tydligen samma fundering som jag! Vem ska betala denna tillväxt? Jag har inget svar men jag kan bara säga att det var Marita Ullvskog som i almedalen svarade på en fråga om var framtids jobben fanns och hon svarad den offentliga sektion!"

    Jättebra. Då vet vi det. Småföretagare bör snarast möjligt ta reda på var Turks & Caicos-öarna ligger och dra ut så många företag som det bara går.

    Varmt, billigt och skattefritt. Säkert långt lägre självmordsfrekvens. Långt bort från Morgan Johanssons rapporter om självmordsfrekvensen. Och man tvingas inte längre bidra till att socialdemokrater ska få sin ecstasy.

    Om man är en TÄNKANDE individ så inser man snabbt att det här superinnovativa drogberoende partiet är det som har lyckats få FLEST röster i allmänna val i Sverige under 70 års tid.

    Demokrati... My ASS!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.