2005-07-21

Jävla barbarer!


Två tonåringar. En av dem under 18 år. De hängs offentligt. I Iran. För att de är bögar. Jävla fascist-regim!

Läs mer hos Andrew Sullivan och Erixon.

Sullivan berättar också om hur ledare för den brittiska gay-rörelsen hotas till livet av islamister.

Vi skall inte heller glömma att många unga homosexuella med utländsk bakgrund (inte minst muslimer) har ett helvete här i Sverige. De bor i ett land som förvisso låter dem leva sina liv efter eget huvud. Men deras kultur och deras släkt vill ofta annorlunda. Helt annorlunda. Våld och tvång är inte sällan deras vardag. Hederskultur? Pah!

(Tipstack: Tommy)

5 kommentarer:

  1. http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=578&a=441068&previousRenderType=2

    SvaraRadera
  2. http://www.cnn.com/2005/POLITICS/07/18/congressman.muslims.ap/index.html

    SvaraRadera
  3. När skall staten fås att inse att vad folk är överens om i sovrummet (eller något annat rum) skall staten totalt skita i!!!

    SvaraRadera
  4. Enligt svindiktaturen Iran hade de både druckit alkohol och våldtagit en trettonårig pojke, men det är väl ungefär lika troligt som när KCNA berättar om hur bra skörden går i Nordkorea...

    SvaraRadera
  5. Varför är det otroligt? Det faktum att de var bögar gör dem ju varken till bättre eller sämre människor än någon annan så att de skulle våldtagit en 13-årig pojke är väl exakt lika troligt som att två heterosexuella män kan våldta en 13-årig flicka?

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.