2005-10-28

Att hugga huvudet av budbäraren

Bosse Ringholms fotbollsklubb, Enskede IK, överväger nu att stämma den ansvarige utgivaren på Sveriges Radios Ekoredaktion för förtal...

Länk

2 kommentarer:

  1. Anfall är bästa försvar (när lågorna slickar där bak)?

    Ringholm är ju kandidat till omval till partistyrelsen på kongressen som börjar i morgon.

    Hm. Det är inte så lite "Absolut Makt"-känsla över denna situation (Clintans film); brottet moraliskt inte i närheten av jämförbart, men tillräckligt för en vuxen-"naughty corner" som inte är förenligt med en minister- eller annan politisk förtroendepost och så den dråpliga timingen!

    Det som Ringholm uppenbart är skyldig till, ordförande under en period med svarta löner, har ju även en moralisk dimension i och med alla uttalanden mot småfusk med skatter som Ringholm ständigt levererat (denna moraliska dimension dock rättsligt ointressant).

    Kongress, ja... jag tror jag köper en påse chips!

    SvaraRadera
  2. Är det så säkert att Bosse får förnyat förtroende (när "allmogen" på kongressläktarna -- de med röstlappar i händerna att vifta med -- i början på nästa lyssnar på radion om ekobrottsmyndigheten tar upp fallet för utredning)?

    Kommer Persson att kunna hålla hela (s)-skaran i sitt grepp?

    Persson är själv på väg ut, före eller just efter nästa val.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.