2006-01-15

Man kan ju undra vad grannarna tror...

Det går inte så jättefort att indreda skrivarlyan i Bryssel. Det är i och för sig inte alls någon brådska, men jag måste nog ta mig samman och köpa gardiner i morgon.

Jag satt just och Skypade vid det ännu så länge rätt nakna vardagsrummets enda bord. På det står min laptop. På huvudet har jag hörlurarna. Rummet lyses upp av en kal glödlampa, eftersom jag glömde köpa en riktig armatur när vi var på det stora möbelvaruhuset.

Då kände jag mig iaktagen. Mycket riktigt. Grannen på andra sidan gatan stod och stirrade storögt. Man kan ana bilden han såg från sin vinkel. En allvarlig snubbe i väst, vid en laptop, livligt konverserande via headset i en rätt tom lägenhet... Han måste ha trott att Hemliga Polisen satt upp en avlyssningsoperation eller så.

Men annars går det framåt. Just nu sitter jag och funderar över hur man skall kunna baxa en soffa upp för de två mycket smala och mycket branta trapporna. Jag får väl hyra en lyftkran...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.