2006-01-13

Vansinnet sprider sig

"Grattis" Göteborg! Nu har miljöpartiet (det där lilla femprocentspartiet som styr vårt land) beslutat att även rikets andra stad skall få trängselavgifter av Stockholmsmodell.

Och detta är bara början. Snart kommer även städer som inte har haft trängsel sedan raggarbråket 1987 att följa efter, bara för att de kan. Östersund, Falkenberg och Ystad, typ.

"Jo si, de kan ju va lite sån där trängsel ve p-automaten utanför Systemet ve torget på lördagara... så de blir nock bra..."

Någon som vågar sätta emot?

Länk

4 kommentarer:

  1. Johan Hakelius skrev om detta redan för några veckor sedan. Han visar att han är kompetent nog för sitt vikarierande jobb som "Spanare" i SR.


    Hans krönika i Aftonbladet

    SvaraRadera
  2. Man borde ställa sig i Nordstan med ett LP-brickor, -broschyrer och -namninsamlingslappar och i megafon skrika "Vill du straffas för att ta bilen till jobbet efter den 9 (?) september?"

    SvaraRadera
  3. "ett par" ska det givetvis stå, inte bara "ett".

    SvaraRadera
  4. Och sedan Malmö. 3 x 3,8 miljarder för att medelst miljöfascisttomte-direktiv från en monsterjeep-ägare i Kalix/Stockholm erhålla regeringsskifte. Det är väl bara att bita ihop, lida och tacka för den externa effekten...

    När nu oppositionsledare Reinfeldt beter sig som en söndagsskoleängel.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.