2006-02-09

Perry Mason, typ

Det har tydligen varit livat i Nacka Tingsrätt i dag - där Christian Gergils, "Farmen-Christian", har stått åtalad för misshandel. För en gångs skull tycks en advokat göra ett grundligt jobb, med hyfsat underhållningsvärde.

Ett vittne, på Gergils sida, har aldrig blivit förhört trots att hon själv ringt upp åklagaren.

Den påstått misshandlade själv lyckades ljuga bort sig om hur packad hon egentligen var. Ljug aldrig om sådant som går att kontrollera. Speciellt inte när det finns kvitton. ;-)

Dessutom visade det sig att den Expessenjournalist som blåste upp historien till löpsedelsformat är närstående till en av de inblandade...

Fortsättning följer på tisdag eftermiddag.

1 kommentar:

  1. "Dessutom visade det sig att den Expessen journalist som blåste upp historien till löpsedelsformat är närstående till en av de inblandade..."
    typiskt att då blir det rubriker. Försökte få ut nyheten om egyptiska tidningar som publicerat karikatyrerna redan i okt. utan något resultat. Skickade länken till danmark och det kom in i tidningar och tv ( vi pratar om idag torsdag ). suck självcensuren är redan här.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.