2006-08-29

Valrörelsen på hälsosam distans

Mitt i natten – och jag har just lämnat en artikel om Bodströmstaten, i sista sekund, till Nyliberalen. Större delen av dagen har för övrigt gått åt till spinn och reaktioner kring Aktuellt-filmen (se bloggpost nedan).

Hitills har filmen haft sisådär 4.500 visningar på Bubblare.se och Youtube.com.
På Bubblare.se leder den just nu listan över högst betygsatta filmer och den kommer att ta sig in på listan över mest betittade inslag redan inom ett dygn. Jösses! Tack för alla glada tillrop. Och tack alla ni som hjälpte till med filkonvertering, råd, tips och annat.

Om ett par timmar drar jag till Bryssel – så att ett gäng smutsjockar kan få ägna sig åt stambyte i mitt kök. Jag blir borta tre veckor. (Och jag vågar inte ens tänka på badrumsrenoveringen, som drar igång senare i höst.) Jag följer och kommenterar dock valrörelsen på distans. Men jag slipper barmhärtigt nog alla flygblad, affischer och torgmöten...

Om någon behöver nå mig, då har min belgiska telefon nummer +32 484 088 770. Mailen fungerar som vanligt.

Nu skall jag packa, täcka mitt möblemang med byggplast, flyga, släpa väskor, ta en tupplur och äta kraftlunch toppad med en liten stänkare. Åter online i eftermiddag, tror jag.

Missa för övrigt inte nyheten att de rödgröna inte bara står svarslösa inför frågan om hur deras eventuella regering eller regeringssamarbete skall se ut. Nu får vi veta att de inte ens kan enas om en analys av hur de senaste årens samarbete har gått... [Länk]

Skål, kosmonauter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.