2006-12-04

Varning på stan!

Niklas Svensson, före detta Expressen-reporter och åtalad för dataintrång hos (s) har i vart fall inte ålagts reseförbud. En påfallande munter Svensson anlöpte Bryssel med samma kärra som jag för halvannan timma sedan.

Vad han gör här ville han naturligtvis inte avslöja – men de svenska EU-politikerna och eurokraterna gör nog bäst i att se upp ett par dagar. Den kreative skandalreportern är i stan och tänker naturligtvis inte åka hem utan ett par godsaker i bagaget... ;-)

Under resan satt både Svensson och jag och sträckte på halsen, från var sin stolsrad, när UD-folket framför mig helt öppet bläddrade i spännande pappersbuntar som var stämplade "Krypterat". Ingen av oss var dock tillräckligt skarpsynta för att få ut något av värde.

En annan svensk i Bryssel i dag är Gudrun Schyman, som höll på att springa omkull oss på det evighetskånga rullbandet från termninal A. Hon kanske var kissenödig...

Nä, nu är det nog med namedroping. Mot baren!

2 kommentarer:

  1. So far verkar det mest vara sossar och vänsterpartister i Bryssel som hunnit råka illa ut under Niklas besök här...

    http://www.politikerbloggen.se/

    SvaraRadera
  2. Du glömde skriva "Skål, kosmonauter!"

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.