2007-03-08

En gammal moderat

Socialborgarrådet i Stockholm, Ulf Kristersson (m) vill att krogarna i stan skall få ha öppet dygnet runt, om de vill.

Han vill dessutom göra det lättare för enklare matställen att få utskänkningstillstånd.

Välkommen till 2000-talet och Europa, Stockholm!

[Länk]

3 kommentarer:

  1. Det skulle vara underbart om något liknande infördes här nere i Malmö. Här är det nästan omöjligt för en vanlig pubb att ha öppet längre än 01.
    Det är endast nattklubbar som har öppet till 03 och 05, och de här nattklubbarna har i regel bara öppet fredagar och lördagar.

    Som tur är kan man inte stoppa tillgång och efterfrågan - Malmö har ett enormt utbud av svartklubbar som har öppet hela natten och tillåter rökning. Häromveckan var jag på en mycket rolig svartklubb som öppnar 02 och har öppet till cirka 06-07 på morgonen.

    SvaraRadera
  2. Liams kommentar visar lysande att borgarrådets inriktning är rätt. Jäkla politiker som klåfingrigt skall pilla på allt. Fler sådana återställare för tiden är kort tills Mona tar över och rullar ut klåfingrigheten igen. Hon har ju Perssons saknade intuition påstår han. GP har legat i ide nästan ett halvår och var det skönt att slippa hans fräcka nuna.

    SvaraRadera
  3. Nu kommer reaktionen som ett brev på posten. Facket, en (kd)representant och en(s)representant protesterar mot Ulf Kristerssons förslag att låta krogägarna själva fritt bestämma när dom skall ha krogen öppen. Friheten är förvisso hemsk att skåda. Ångesten i vissa kretsar är stor. Det skall bara inte gå (att öka friheten) i Sverige. Vi som alltid skryter att vi aldrig varit förslavade eller ockuperade. Pyttsan!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.