2007-05-13

Lite söndagsläsning...

...medan jag är ute i spenaten.

Hur väl passar naturvetenskapens anslag och metoder egentligen som grund för politiska beslut?

Lite tänkvärd.

Åter online när jag närmar mig civilisationen i kväll.

2 kommentarer:

  1. Du kan inte experimentera med ett system som vårt klimat. Det är för stort. Du kan inte bygga modeller för simulering. Vi vet för litet och våra värsta superdatorer är för små. Skit in ger skit ut. Gore förtjänar ingen tilltro. Han kunde inte avhålla sig från att blanda in sin valförlust i staten Florida i sin prisvinnande film. Han är inte messias reinkarnerad - han är "a mess". Han är en svindlare som ökar sin stora förmögenhet genom att försöka skrämma oss. Han är en del av det "miljöindustriella komplexet" liksom så många fala "forskare". Kom igen Micke nu har jag trampat på din religion igen!

    SvaraRadera
  2. Det är i sanning roligt att följa denne "Micke" och hans viftningar med sitt träsvärd på denna blogg. Hahaha. På ett annat sätt är han sleven i grytan. Man håller tanken klar och spänstig gentemot dessa konsensuskramare och den enda sanningens politik. Ingen tror längre på att det handlar om Miljön...det handlar om Politik. Vilken sorts politik tror jag vi alla vet vid det här laget.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.