2007-05-23

Var är filmen?

Varför har ingen på SVT eller Strix lagt upp filmen som visar när public service sprutar vatten i ansiktet på statsministern? Youtube! Bubblare? Någon!?!

Den godmodige Reinfeldt stod ju dessutom i SVT Rapport i kväll och påstod att han inte hade något emot att filmen visas. Och han lyckades nästan se ut som om han menade det.

Enligt andra källor var han inte fullt lika godmodig i går kväll. Vilket förefaller mer trovärdigt och inte fullt så beräknande och regisserat som i kvällens tv-nyheter.

Undrar just hur Göran Persson hade reagerat i samma situation? Riksrätt?

7 kommentarer:

  1. "Undrar just hur Göran Persson hade reagerat i samma situation? Riksrätt?"

    Haha!
    Eller så kan man undra om det alls hade kunnat ske. Skulle någon liten humor-tv-person vågat det emot Landsfadern? Knappast.

    SvaraRadera
  2. Förmodligen ett av dom bättre bevisen på att ren och skär dumhet kan vara mycket grym.
    Mycket.
    Förstod den där journalisten, den ” nära döden” upplevelse som troligen framkallades.
    Om så är fallet.
    -:Fy fa-an, vilken grym person.
    Om inte, vilken idiot.
    Vad finns det mer man kan lura den personen att göra?
    Försöka få någon att få en hjärtinfarkt, bara på kul, liksom…

    Kan inte någon hänga ut personen med bild?
    Fast om jag skulle springa på ”idioten” kan jag inte svara på, vilket ”skämt” jag skulle genomföra.

    Den typen av grymhet/dumhet borde kosta. Mycket.

    Fy fan..jag blir faktiskt riktigt purken.

    SvaraRadera
  3. Ja, och Göran Perssons reaktion hade varit den naturliga. Reinfeldt har livvakter antar jag, som inte gjorde sitt förbannade jobb, nästa gång kan det vara någon Mickailovitch typ som stormar fram med en mikrofon. Jävla ankdamm det här, spruta vatten på statsministern, skulle någon göra det mot mig skulle jag slå ner vederbörande med knytnävsslag, men statsministern kan man göra så mot och det är roligt?

    SvaraRadera
  4. När reagerar någonsin REinfelddt godmodigt?

    SvaraRadera
  5. Skicklig som Göran Persson är så hade han säkert lyckats vända det till sin egen fördel och samtidigt fått in en spark mot borgarnas skattesänkningar..

    SvaraRadera
  6. jan:
    Ja! Självklart!
    I det aktuella fallet så är det givetvis NEDSKÄRNINGARNA som är boven. Att de stackars fattiga Public Service medarbetarna måste ta till utländska programkoncept. För att inte tala om PRESSEN på dem i det hårda kommersiella medieklimatet. Jag menar? Vad kan man göra när de BORGERLIGA totalt dominerar Sveriges dagspress?

    SvaraRadera
  7. Overifierad vandringssägen på aktuellt tema: Helmut Kohl skall vid något liknande tillfälle ha fått en tårta i ansiktet. Helmut Kohls reaktion var att bli SKITFÖRBANNAD, och gå lös på kastaren med knytnävarna. Och Helmut Kohl är En Stor Kille, så det håll på att gå illa för tårtkastaren innan Helmuts livvakter hann gå emellan...

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.