2007-08-22

Rädda jorden - skjut en älg!

Landets älgjägare kan nu skryta med att de är med och motverkar den påstådda ökningen av jordens växthuseffekt.

Norska forskare har nämligen funnit att en älg släpper ut metangas som motsvarar koldioxidutsläppet vid en bilresa på 13.000 kilometer.

Älgar, kor, människor... Alla uppfattas som problem av klimatalarmisterna.

[Länk]

3 kommentarer:

  1. Vet ej om jag ska bry mig om hur det går för våran kära moder jord, hur som helst så kommer jag forsätta propagera för ekologisk veganmat, det ända sättet att rädda oss själva! Hur det går för denna jord spelar inte så stor roll för mig då det kommer komma ett ufo om fem år och hämta upp mig! Följ mig om du är intresserad av det, jag är livet, vägen och sanningen!

    SvaraRadera
  2. Vi måste döda allt liv på jorden för att rädda livet på jorden?

    Pontus: Alla vanliga grödor vi har är växtförädlade sedan 1000-tals år tillbaka och konstgödning och gifter mot sjukdomar kan minska belastningen på miljön.

    SvaraRadera
  3. Detta med att älgen är s a s ondare än en bil får en osökt att tänka en artikel som i sin tur fick en att tänka på filmen "De tolv apornas armé".

    I DN-artikeln "Jorden klarar sig bra utan mänskligt liv" läser vi om hur bra livet ter sig utan vi onda "utrotningsfördelaktiga" (vilka j*kla ord jag hasplar ur mig) människor på jorden.

    Är det totala föraktet för människan den bärande "moralen" av i dag, eller?!?

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.