2008-01-14

Tonår... :-)

»Åh filmen Försoning var ruskigt bra. Jag och Maria hade laddat upp med massor av naturgodis, men det var svårt att få i sig då man var helt fast i filmen. I slutet grät vi båda så att de rann, det gick verkligen inte att hålla tårarna tillbaka. Sorgligt nog känner jag mig fortfarande ledsen. Dock förstod jag inte riktigt budskapet i filmen. Den som vet får gärna maila.«

Succebloggaren Blondinbella.

:-)

6 kommentarer:

 1. Haha, där höll jag på att spilla ut mitt kaffe! Kul att du har hittat en ny favoritblogg iaf ;)

  SvaraRadera
 2. Ah, fan Henrik. Är det inte dags att lämna den stackars flickan ifred.

  Visst är det kul men ändå inte riktigt värdigt.

  SvaraRadera
 3. Men det går ju inte. Det är som att åka förbi en trafikolycka - man kan inte låta bli att titta.

  Dessutom är det humor i mästarklass. Grynet, Big Brother-Linda, AbFab-brudarna och Dame Edna i ett och samma par högklackade.

  Plus att hon ju faktiskt söker och har fått uppmärksamhet via sin blogg.

  Jag kan inte tänka mig att hon skriver utan glimten i ögat. Hon har skapat en genial produkt, ett bombnedslag, ett varumärke...

  Läs de inlägg som har MUF-tags. De är fullständigt kosmiska. Bilden av henne med en jätteskylt med "de nya moderaterna" är bara så fantastisk, på så många plan.

  Ja, hon skriver en del saker som är mer än lovligt... eh... annorlunda. Men jag tror ändå att jag gillar henne. Faktiskt. En 16-åring som antingen skapat detta eller hamnat så mitt i prick är värd all beundran.

  SvaraRadera
 4. "Du säger att man ska ha äkta päls eller ingenting alls. Varför då?

  Jag tycker att det är lite hyckleri att vara emot något men ändå bära det som liknar. Jag förstår inte vitsen med det."


  Hmm... vitsen? svårt...
  Att man ska slippa döda djur kanske? Att man tycker det är osmakligt att ha på sig andras skinn? Kanhända tycker hon inte så själv men det kan väl inte vara så svårt att förstå andras åsikter. (Det är rentav ett nederlag att misslyckas med att förstå andras åsikter och man bör definitivt inte opponera sig för starkt innan man gjort det.)

  Istället så ska man bygga spärrar runt stureplan där de med fuskpälsar inte kommer in.

  Sånt där KAN ju mycket väl vara PR-trick. Men medge att det är alltför naivt för en 17-åring som dessutom är "politiskt engagerad".

  SvaraRadera
 5. Detta var också utmanande och depreverande på nåt sätt.

  Britney Spears ryktas konvertera till Islam samt hotat att fejka sin död och flytta till Pakistan. En scientolog ska viga henne och hennes muslimske killvän...

  Ganska ointressant och trovärdighet kanske inte 100%.

  SvaraRadera
 6. aewheros, varför skulle det vara för naivt för en politiskt aktiv ungdom? De flesta politiskt aktiva ungdomar jag träffat verkar vara fullständiga idioter.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.