2008-03-29

Betnér om yttrandefriheten

7 kommentarer:

  1. Beviset på att man lever i ett skämt. En stå-upp-komiker sammanfattar och försvarar yttrandefrihet och den liberala demokratin bättre än politikerna.

    SvaraRadera
  2. Jag minns när jag såg den här för första gången. Man blev nästan lite tårögd. Det är så spot on.

    Varenda person borde vara tvungen att se den här minst en gång i veckan, så vi slipper alla puckade krav på censur.

    SvaraRadera
  3. man blir stolt... över att någon kan vara så vis. mer betner!

    SvaraRadera
  4. hoppas det klassiskt liberala partiet har satt samtliga sina företrädare på att få betnérs namn på sina valsedlar i nästa val...

    SvaraRadera
  5. "Varenda person borde vara tvungen att se den här minst en gång i veckan, så vi slipper alla puckade krav på censur."

    Va? Tvång? Från vem? Staten? Gud? Dig? :P

    SvaraRadera
  6. Klockrent som vanligt av sveriges svar på Bill Hicks :)

    Så skönt med komiker som inte bara snackar om hur dålig flygplansmaten är, utan faktiskt försöker få sin publik att tänka till lite.

    SvaraRadera
  7. Orro: Vitsen med klassiskt liberala partiet är att det ska vara ett parti som är liberalt på riktigt, utan några som helst undantag. Ska partiet ta in en kändis, så måste den kändisen vara 100% klassiskt liberal/libertarian. Jag känner inte till vad Magnus Betnér tycker i varenda fråga, men jag tvivlar på att han är helt principfast alltid, och principfasthet är ett krav.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.