2008-04-11

Länkar

Min nya engelskspråkiga blogg puttrar på, men skulle må bra av lite inlänkar – så att folk hittar den. Det skulle vara uppskattat om ni som driver saker på engelska på nätet (eller känner folk som gör det) kunde hjälpa till lite med detta...

The Embedded Citizen nås på följande adresser:

www.theembeddedcitizen.com
www.theembeddedcitizen.co.uk
www.theembeddedcitizen.eu
www.theembeddedcitizen.blogspot.com

Tack på förhand!

3 kommentarer:

  1. Får jag föreslå att du bestämmer dig för att din blogspotadress är den sida folk ska länka till eftersom google då hittar en massa rolig text och inte en tråkig frameset. Alternativt måste du omdirigera medelst HTTP 301. Alla andra HTTP såsom 302 och annat mumbo jumbo funkar inte. Alt. 1 är att föredra då du koncentrerar länkarna till en plats.

    Jag lägger in länkar på mina fyra bloggar och två länkfarmer. Sex bra inlänkar sådär gratis. Värde, 1.990:- + moms hos Hasse SEO-konsult. :)

    Sen kommer folk in på sökningar också. Inte att förakta faktiskt.

    SvaraRadera
  2. Tack! Kom hit får jag bjuda på öl! ;-)

    Sökningar skall inte underskattas. Min sidoblogg Det Goda i Livet går lite på sparlåga och har inte marknadsförts något speciellt. Däremot har den en rätt god och jämn trafik från Google.

    SvaraRadera
  3. Äh, jag ska till Schweiz som är fint men på fel håll. Men du är väl i Malmö från tid till annan och då kommer jag.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.