2008-05-20

Penisillin?

Apoteket skall börja sälja sexleksaker.

Om nu någon vågar köpa en dildo av en sur tant i vit rock.


Bara tanken på lössnoppar mellan hemorojdsalvan och putsmedlet för tandproteser...

Det är tydligt att apoteksmonopolet överlevt sig självt. Apoteket är i dag delvis ett parfymeri, delvis en hälsokostbutik och nu också delvis en sexbutik.

Man kan och bör ifrågasätta om ett statligt företag som (än så länge) åtnjuter en särställning på marknaden skall konkurrera med privata parfymerier, hälsokostbutiker och sexbutiker.

Är det verkligen statens uppgift att sälja skönhetsprodukter, hälsokost och sexleksaker?

Sol och värme sägs vara bra för hälsan. Skall inte Apoteket öppna en charterresebyrå också?

8 kommentarer:

  1. "Skall inte Apoteket öppna en charterresebyrå också?"

    Sätt inte idèer i huvudena på dem.

    SvaraRadera
  2. Bara Sverige, Kuba och Nordkorea som har apoteksmonopolet kvar nu?

    SvaraRadera
  3. Hah, precis som jag misstänkte när de lanserade idén tidigare i år, naturligtvis inget sexhjälpmedel för den ensamma heterosexuella mannen, det är ju fult med manlig självtillfredsställelse, nöj dig med handen du! So much for equality.

    SvaraRadera
  4. Vin och sprit (i måttlig mängd) ska ju vara bra för hälsan också...

    SvaraRadera
  5. Lösfittor nästa?

    SvaraRadera
  6. Det här kan bli intressant. Sexualiteten är något som det är svårt att styra över med sociala ingenjörskonster och kan innehålla en hel del yttringar som av en del kan uppfattas som ojämlika. Kommer utbudet att innehålla S/M-produkter, produkter med bilder med nakna kvinnor/män på. Eller kommer det bara att vara raka one-size-fits-all dildos i vit hårdplast? Vilket val Apoteket än väljer att göra här så kommer det att säga det en hel del om hur man ser på sexualiteten hos sina medborgare.

    SvaraRadera
  7. LOL!

    Det kan nog endast bli tal om av socialstyrelsen godkända och neutrala sexleksaker. Vit, vibrerande och i hårdplast! Hur spännande blir det då?

    /Rickard

    SvaraRadera
  8. När du skriver om sådana här saker och på ditt helt oefterlikneliga sätt håller du världsklass. Strålande, helt enkelt!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.