2008-06-26

EU och bloggarna: Pressklipp

DN:s första artikel, baserad på Ekots rapportering»

Anders Mildner i Kristianstadsbladet»

Nu rullar det på! Skriv fler bloggposter, insändare och debattartiklar i ämnet. Och tipsa dina vänner i andra EU-länder. Skriv även mail och brev till EU-parlamentets ledamöter, om du inte redan gjort det.

6 kommentarer:

  1. Förslaget får mig att tänka på Ceaucescus Rumänien där det krävdes statligt tillstånd för att inneha skrivmaskin, och där säkerhetspolisen Securitate tog skriftprov från alla skrivmaskiner för att kunna användas mot oliktänkande och flygbladsförfattare.

    SvaraRadera
  2. Är det inte detta mer eller mindre första steget mot den förföljelse av bloggare som finns i till exempel Iran, Kina och Egyptien? Och precis vad Amnestys kampanj irrepressible.info handlar om?

    Inget snack om att den där Marieanne är en gammal stalinist.

    SvaraRadera
  3. http://playrapport.se/video/1182855

    SvaraRadera
  4. Är det någon som “förorenar cyberrymden” så är det puckon som Marianne Mikko.
    Denna personlighetstyp ser alltid det fria ordet som ett hot.
    Nästa steg blir nog att börja bränna böcker med “förbjudna åsikter”…

    SvaraRadera
  5. Nej nej, det är ju inte "förbjudna åsikter" det handlar om utan vad EU/Staten tycker är "felaktig information". Alltså Staten garanterar att det är rätt åsikt som uttrycks på bloggen. Helt ofarligt.... eller rena kommunistfasonerna.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.