2008-06-17

Paus i debatten till kl 18

Sänd goda vibrationer till Karl Sigfrid, Fredrick Federley, Annie Johansson – och alla andra potentiella nej-röstare – som just nu utsätts för oerhörd press på sina respektive gruppmöten.

5 kommentarer:

  1. "Du vet ju att du kan, du vet att du vill och du vet att du borde. Chansen att vara en HJÄLTE kommer inte så många gånger, ta din chans. Snälla."

    Skickat till Annie på 070-829 15 22

    Fick svar direkt;

    "Tack! Just nu går jag på tomgång. Hårt arbete, sent och tidigt. Ingen sömn och mitt tal blir först ikväll. Men jag ska hålla den liberala fanan högt."


    Hon behöver stöd nu! Har hon tid att svara så får hon uppenbarligen inte tillräckligt med SMS-stöd. SKICKA!

    SvaraRadera
  2. Sänds debatten någonstans? Web eller senil-tv går lika bra ....

    SvaraRadera
  3. De riksdagsmän i olika partier som röstar nej till FRA-lagen blir rökta för en partikarriär och hamnar sannolikt inte på valbar plats 2010.
    Den risken löper inte de fradgatuggande kommentatorerna här!

    SvaraRadera
  4. br: Så länge du inte uppger fullständigt namn och person-nummer misstänker jag att du är utskickad på uppdrag att montera ner vår demokrati, av Al-Quaida.

    Det som sker nu är nämligen precis vad bin Laden och de andra anti-demokratiska krafterna i (bl.a.) mellanöstern vill...

    Du verkar själv ha lite saliv i mungiporna, vill du ha en servett kanske?

    SvaraRadera
  5. Det beror helt på hur personerna utses. Sen innebär ju också att om partierna petar bort dem så kanske de inte får vissa röster överhuvudtaget. Om valet hänger på håret ( vilket det troligtvis gör ) kommer man att kasta bort massvis med röster från folk som inte skulle komma på tanken att rösta för en jaröstare och kanske därmed förlora i valet. Nej troligare är att man saboterar personernas förslag i utskotten en tid framöver.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.