2008-07-08

FRA: Några länkar...

Leif GW Persson inte bara kritiserar FRA-avlyssningen. Han kommer även med nya argument.»

Och här en bloggpost om det teoretiskt och matematiskt knepiga i FRA:s system för avlyssning.»

3 kommentarer:

 1. GW är helt klockren! Vilken pennföring. Att bli föremål för hans penna är som en rond mot Mike Tyson. Slutar bara på ett sätt...

  SvaraRadera
 2. Det är så fascinerande att läsa alla haveristers argument varför FRA inte ens teoretiskt kan tänkas bidra med underrättelseinformation.
  Tråkigt att regeringen inte frågade bloggvärlden om nyttan med FRA innan man konsulterade internationella superexperter på signalspaning(var säker på att regeringen har gjort det)vilka uppenbarligen kom till samma slutsats som Sveriges ende professor i underrättelseanalys, Willhelm Agrell som bestämt hävdar att Sverige behöver FRA´s signalspaning men ett annat kontrollsystem än det föreslagna.

  Varför inte ett underrättelseutskott i riksdagen, där V automatiskt är uteslutet pga demokratisk opålitlighet, som kontrollinstans?

  SvaraRadera
 3. internationella superexperter? tss..

  Typiskt kvasi-intellektuellt snick-snack.

  Det är även fascinerande att se din ihärdighet trots att du helt saknar väl underbyggda argument själv. Bara en massa varmluft som hax hade uttryckt det.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.