2008-07-28

På fri fot

Har just checkat in på hotellet i Stockholm. Återkommer med en mer utförlig rapport om en stund, när jag har fått en lång sval dusch.

Tack alla som engagerat sig!

14 kommentarer:

 1. Stå på dig! Du har oss tätt intill!

  SvaraRadera
 2. HAX du ar en Hjalte

  David Falt

  SvaraRadera
 3. Delar förmodligen inte särskilt många av dina politiska visioner, men i det här fallet har du min fulla support. Stå på dig.

  SvaraRadera
 4. Värt!

  Socialism ftl.

  SvaraRadera
 5. Pallra dig ur duschen Henrik! Svenska folket vill höra vad du har att säga!!

  SvaraRadera
 6. Puh, nu kan man andas ut. Du är en hjälte ur alla vettiga bloggares ögon ;) !

  SvaraRadera
 7. Låt mig gissa att du har Sveriges mest lästa blogg just nu... Med all rätt. Ingen byråkrat lär våga riskera att göra martyr utav dig på ett tag, grattis! Allt de kan göra är att skrämmas.

  SvaraRadera
 8. Stå på dig! Du är en inspiration för oss fritänkare och integritetsbevakare. Det här börjar gå för långt och snart måste något göras. Låt dig inte hunsas, Henrik!

  SvaraRadera
 9. Japp här kommer mitt stöd åsså!

  SvaraRadera
 10. Japp här kommer mitt stöd åsså!

  SvaraRadera
 11. Anmälan riktar sig inte mot HAX (direkt) utan mot att sekretessbelagda uppgifter hamnat på bloggen (alltså att FRA läcker hemliga papper). Anmälan borde formulerats bättre, t.ex.
  "Sekretessbelagda uppgifter har läckts från FRA och bl.a. publicerats på blogg samt skickats till samtliga nyhetsredationer."
  Så, jag tror HAX inte löper någon risk - när JK har ställt sig som en SAAB för makteliten kommer källan snart vara inringad och tajtare munkavel kommer sättas på de anställda i form av hårdare "hot", än dagens, om de anställda läcker till media, som t.ex. totalförbud att yppa att amerikaner springer omkring på anläggningarna.

  SvaraRadera
 12. Grattis Henrik. Kommer att lägga ut ett inlägg om dagens hjälte på min egen nbogg hoppas du inte har något emot vissa citat från dina inlägg under kvällen, om du känner att du vill se vad som skrivs innan det publiceras kontakta mig så ordnar vi det. Tack mannen du är min hjälte. du når mig på edion@edion.se

  SvaraRadera
 13. det var en nervös väntan framför bambuser måste jag säga. hoppas du fortsatt får vara fri!

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.