2008-07-28

Vaffan!

Enligt ett tips jag just fått från utländsk polis (!) kommer jag att gripas för befattning med olaga handling när jag landar på Arlanda kl 21.25 i kväll.

Fan trot!

35 kommentarer:

 1. Stå på dig mot regering och FRA! Du har majoriteten med dig!

  SvaraRadera
 2. Hoppas det är så tjockt med media på Arlanda att polisen inte kommer fram till dig!

  SvaraRadera
 3. Frågan är om man vågar skriva sitt oerhört starka stöd till dig här. Vilket jävla samhälle är vi på väg mot?

  AVGÅ Reinfeldt!

  SvaraRadera
 4. Va i hel... det ju inte ett Mord du har begått. Värst vad bråttom man verkar ha med detta. Jag som inte brukar vara konspiratorisk..
  Du har mångas stöd!

  SvaraRadera
 5. Gör som j.n sa, ring media be dem vara där när polisen griper dig.. skapa mediastorm!!

  SvaraRadera
 6. Någon från Stockholm som kan åka ut till Arlanda med kamera, om han blir gripen så måste vi ha kort på det! Måste ut i varje nyhetskanal!

  SvaraRadera
 7. De har redan skjutit sig i foten. Det bästa som kan hända nu egentligen är att du blir gripen. Se det så.

  Stå på dig!

  SvaraRadera
 8. Du kämpar för oss alla. Hur kan vi hjälpa dig?

  Hej FRA!

  SvaraRadera
 9. Stå på dig, vi är alla bakom dig

  SvaraRadera
 10. Jösses!

  Det kanske är läge för en blixtaktion; alla som har möjlighet tar sig till arlanda och väntar vid gaten med skyltar som refererar till IB-affären och allmäna nej-till-fra budskap. Kanske någon bild på en ung Jan Guillou... Förhoppningsvis går det att få dit media också. Finns det några sanna aktivister där ute?

  SvaraRadera
 11. Stå På Dig. Du har många med dig

  PS Har inte aporna(SÄPO) något att göra? DS

  /Leif L

  SvaraRadera
 12. Skicka dokumenten till någon som kan lägga upp dem på FreeNet, så försäkrar vi att de kommer att finnas tillgängliga även om du beordras ta ner dem från din sida..

  Säg till om det är intressant, jag kan se till att de blir publicerade på FreeNet.

  SvaraRadera
 13. Orwell roterar i sin grav, Stalin dansar en liten glädjedans i helvetet. Reinfeldt, Åkesson och Bodström skålar i Champagne och vi andra är chockade.

  SvaraRadera
 14. Mycket intressant. Det verkar som dagens åklagare och tjänstemän vill återuppleva IB-skandalen.

  Om Du stannar kvar i Belgien kan vi dessutom än en gång få avnjuta skådespelet med den europeiska arresteringsordern som b-a-r-a skulle gälla m-y-c-k-e-t svåra brott.

  Nu får vi se om alliansens riksdagsledamöter som vill införa en civilkuragelag själva har något civilkurage.

  SvaraRadera
 15. När FRA ska utredas så bokar de ett möte i september istället för att göra en gryningsräd.

  När det gäller en vanlig svensk så är det batonglinjen som gäller.

  Förslag: Alla som kan - ut till Arlanda och ta emot Hax från planet. Bilda en mänsklig sköld runt honom så Snutia inte kommer åt att gripa honom.

  Rör inte vår bloggare!

  SvaraRadera
 16. Snälla! Åk ut till Arlanda och låt inte polisen komma åt honom. Vilken seger!!!

  SvaraRadera
 17. Självklart är det vansinne att försöka hindra polisen från att ta honom. Så kan man inte göra.

  Däremot kan Hax snurra till detta ytterligare genom att begära Thomas Bodström, eller någon från hans byrå, som offentlig försvarare.

  SvaraRadera
 18. Ärligt talat så tror jag inte att vår sida har någonting att vinna på att vi hindrar polisens arbete.

  Det skulle nog tyvärr bara innebära att vi framstod/målades ut som rebelliska olydia ungdomar som saknar respekt för lagen (såna som samhället kan spotta på).

  DÄREMOT, åk ut till arlanda ändå och gör en fredlig manifestation inför media och/eller alla som är där.

  Visa stöd.

  Förstör inte för polisen under några omständigheter. De stackars poliser som är där gör bara sitt jobb. Det är deras chefer och deras chefers chefer och åklagare och fan vet vad som skall brinna i helvete. Poliserna är människor som du och jag och dom har ingen makt och kanske rent av är emot FRAlagen.

  SvaraRadera
 19. Ni har rätt. Vi ska försöka vara demokratiska. Men man blir så jäkla förbannad...

  Om han grips får vi däremot fundera över något massivt.

  SvaraRadera
 20. Jag hade gärna åkt till Arlanda, men under förutsättning att det här stämmer, så vore det helt vansinnigt av polisen att vänta med ett gripande till dess att Hax kommer ut i folkvimlet i ankomsthallen, dit vi vanliga dödliga har tillträde. Rätt tillfälle för ett gripande vore direkt vid gaten, och dit kommer vi inte.

  (Synd att jag inte läste det här för 30 minuter sedan, jag landade precis på Arlanda och hade kunnat vara i säkerhetsområdet då...)

  SvaraRadera
 21. Tyvärr tänker jag sluta skriva nu ikväll. Jag har tillräckligt med inlägg för att hamna under regeringens lupp. Tyvärr.

  SvaraRadera
 22. 28 juli, 2008 18:25

  sluta jiddra börja sprida, du behöver inte fråga någon om lov, vill du lägga upp dokumentet på fennet så gör det direkt.

  SvaraRadera
 23. De skulle läst på om "Streisand effect", det är ju för tragiskt detta.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Streisand_effect

  /Perty

  SvaraRadera
 24. Det enda vettiga är väl att vi allihop kopierar dokumenten och lägger upp dem på våra egna bloggar?

  SvaraRadera
 25. Vad är det som säger rent moraliskt att man inte får göra motstånd mot ett moraliskt sett felaktigt gripande. Poliserna som utför gripandet är inte friskrivna det moraliska ansvaret för sina handlingar för att de "bara lyder order". Oavsett om man är statstjänsteman eller inte så får man ta konsekvenserna för sitt handlande. Strider det mot ens samvete så måste man lyssna på detta. Att man har rätt att göra motstånd mot en omoralisk lag ser jag som självklart.

  Att det sedan vore fel rent realpolitiskt att göra motstånd och att man vinner mer på att visa vilken sida som är den mest civiliserade är en annan sak.

  SvaraRadera
 26. Åtminstone två delegationer från Piratpartiet (från Stockholm och Uppsala) kommer att möta Hax på Arlanda. Oavsett vad som händer...

  SvaraRadera
 27. Jag önskar jag vore på Arlanda själv men är inte i landet. Som tidigare skribent skrivit så OM vår käre HAX blir gripen så sker det inne på säkerhetsområdet. Alla resenärer som råkar befinna sig på Arlanda i närheten av 21.20 ombedes ha kameror redo och hålla utkik efter HAX välkända profil.

  Jag väntar dock med att skänka 103 kr till försvarsfonden till dess du blivit gripen. Hoppas du ej blir det eftersom jag är snål :)

  SvaraRadera
 28. Donerade precis 103 spänn till HAX..

  och Reinfeldt som ville att hela debatten skulle blåsa över...
  FRA hjälper verkligen till att hålla igång diskussion på dagordningen.

  SvaraRadera
 29. såklart jag kommer att se till att dokumentet kommer upp på Freenet, men enligt artikeln fanns det många dokument. inte bara en inskannad sida..

  SvaraRadera
 30. Det var helt klart rätt att publicera listan och informationen du har, men du måste ha varit medveten om riskerna. Det är ibland vettigt att begå brott om nyttan är större av att göra brotten än att lyda lagen

  SvaraRadera
 31. Önskar att jag var tidigare än vad jag är, då hade jag skrivit följande:

  "Du borde åka tåg! Och se om de griper dig på tågstationen istället efter att ha avläst dina blogg-kommentarer!"

  SvaraRadera
 32. En hjälte är en hjälte, om det vill sig illa ska du veta att du inte är den första som fängslats för subversiv verksamhet mot rättstaten, du kickar det med namn som Mandela, Mumia och Guillo.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.