2008-08-04

Meta: Hela kostcirkeln

Jag vet att en del av denna bloggs läsare är lite trötta på FRA-frågan. Så jag kan lova lite mer blandade ämnen framöver. Speciellt som det nu börjar hända i vart fall några andra saker igen, efter semestern. Till exempel börjar det nu bli dags att röra om i grytan i en del aktuella EU-frågor.

Detta innebär inte på något sätt att jag kommer att låta bli att blogga om FRA. Bara att det kommer att bli lite mer varierad kost framöver.

8 kommentarer:

 1. Är inte uttrycket "hela fetcirkeln"?

  SvaraRadera
 2. Bra att du fortsätter att blogga om FRA-frågan. Den ska hållas glödande. Trötthet från vår sida är vad FRA-förespråkare hoppas på.

  SvaraRadera
 3. Sluta för guds skull inte skriva om FRA förrän lagen är uppriven, grundligt körd genom en dokumentförstörare. FRA-lagen kan nämligen försämra säkerhetsläget för Sverige snarare än förbättra det!

  Se mitt senaste blogginlägg!

  SvaraRadera
 4. Mera FRA bloggande.

  /Putte

  SvaraRadera
 5. Hur kan man tröttna på FRA-frågan?
  Fortsätt jaga våre fega politiker.
  Finns bara ett parti idag i Sveriges riksdag, och det är kommunistpartiet.
  Stasi hade varit stolta över denna lag.
  och så kallar sig en del för liberaler, ja herregud.

  SvaraRadera
 6. Nej. Jag skall *inte* sluta blogga om FRA. Jag bara svarar en del av mina läsare som vill ha lite mer blandad kompott.

  SvaraRadera
 7. Jag äter gärna blandkost, men din blogg har blivit portalen mot FRA. Fortsätt.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.