2008-08-04

Meta: Hela kostcirkeln

Jag vet att en del av denna bloggs läsare är lite trötta på FRA-frågan. Så jag kan lova lite mer blandade ämnen framöver. Speciellt som det nu börjar hända i vart fall några andra saker igen, efter semestern. Till exempel börjar det nu bli dags att röra om i grytan i en del aktuella EU-frågor.

Detta innebär inte på något sätt att jag kommer att låta bli att blogga om FRA. Bara att det kommer att bli lite mer varierad kost framöver.

8 kommentarer:

 1. Är inte uttrycket "hela fetcirkeln"?

  SvaraRadera
 2. Bra att du fortsätter att blogga om FRA-frågan. Den ska hållas glödande. Trötthet från vår sida är vad FRA-förespråkare hoppas på.

  SvaraRadera
 3. Sluta för guds skull inte skriva om FRA förrän lagen är uppriven, grundligt körd genom en dokumentförstörare. FRA-lagen kan nämligen försämra säkerhetsläget för Sverige snarare än förbättra det!

  Se mitt senaste blogginlägg!

  SvaraRadera
 4. Mera FRA bloggande.

  /Putte

  SvaraRadera
 5. Hur kan man tröttna på FRA-frågan?
  Fortsätt jaga våre fega politiker.
  Finns bara ett parti idag i Sveriges riksdag, och det är kommunistpartiet.
  Stasi hade varit stolta över denna lag.
  och så kallar sig en del för liberaler, ja herregud.

  SvaraRadera
 6. Nej. Jag skall *inte* sluta blogga om FRA. Jag bara svarar en del av mina läsare som vill ha lite mer blandad kompott.

  SvaraRadera
 7. Kantarellkungen04 augusti, 2008 23:38

  Jag äter gärna blandkost, men din blogg har blivit portalen mot FRA. Fortsätt.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.