2008-09-04

EU och bloggarna: Media

Ämnet toppar just nu Aftonbladet.se. Till artikeln»

Uppdatering: Se även Dagens Media.

5 kommentarer:

  1. Jag trodde att denna dumma ide åkte ut i juni?

    SvaraRadera
  2. Nej, nej.

    Uppmärksamheten blev nog för stor. Någon i parlamentet försökte gjuta olja på vågorna. Och den senaste skrivningen ville man inte släppa ut till mig eller någon annan.

    Så det har bara handlat om att vänta ut dem. Samma fråga. Samma strid. Fast med sommarlov.

    SvaraRadera
  3. Med risk för att låta dum så är det alltså så att den som finns tillgänglig via nätet nu, (2007/2253(INI)), är alltså inte den som gäller för det är den gamla då?

    Mina gamla lärare skulle ge mig bakläxa på grund av att jag använde antaganden och påståenden utan backning men på denna retoriska fråga så har jag väl redan svaret klart.

    SvaraRadera
  4. hmm nu har dom andrat artikeln i aftonbladet. I slutet star

    "Kovändning

    Aftonbladet.se blev på torsdagseftermiddagen uppringt av de svenska socialdemokraterna i Europaparlamentet som meddelade att man "agerat" i frågan.

    Nästa vecka kommer därför ett nytt förslag på betänkandet. I detta ska alla skrivningar som rör regleringar av bloggande att strykas.

    – I stället välkomnar man bloggandet som en viktig del i att öka yttrandefriheten, säger Europaparlamentarikern Inger Segelström. "

    Det later ju forjavligt skumt sa nagra fa svenska socialdemokrater sager sig "agerat" och stoppat denna rapport? Kanske var den inte svepande nog sa dom skall val baka in den lite subliminalt i nan helt annan rapport.

    SvaraRadera
  5. Flera av de borgerliga skrev till mig samma sak i juni... Så de är också emot.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.