2008-09-24

Torsdag!

Missa inte dessa evenemang under torsdagen...

Stockholm: Frihetsfrontens talarkväll med piratpartiets ledare Rick Falkvinge.

Malmö: Liberöl på Bishops Arms (tvärs över kanalen från Centralen) från kl 18.30.

Välkommen!

8 kommentarer:

 1. HAX, du borde också komma på Liberöl i Malmö någon gång ;)

  SvaraRadera
 2. Victoria, dricker ni frihets-öl i Malmö också?

  SvaraRadera
 3. Självklart gör vi det Lars! Imorgon är vi på Bishops i Malmö kl. 18.30
  Kom dit vad vet jag ;)

  SvaraRadera
 4. Ledsen att gå off-topic här, men jag tror detta bör intressera dig och dina läsare. När jag gick hem idag såg jag på Odengatan två patrullerande polismän. En syn jag inte sett sedan sent sjuttiotal i Gamla Stan. Tre timmar senare tog jag en öl på Tennstopet. Djurgårdsfansen samlades i Vasaparken. Under en timmes tid såg jag 10 (tio!) polisbussar cirkulera Vasaparken, till det kommer två civila polisbussar. Ovan oss hördes en polishelikopter. Var var dessa bussar och helikopter när 20 psykopater sparkade en medvetslös flicka i huvudet i Södertälje, eller när samma folk öppnade eld med automatvapen mot polisstationen i Södertälje i syfte att klyva huvudet på en flicka om satt därinne och vittnade mot dem? Var dagens insats beordrad av polsichefen som bor i hörnet odengatan-dalagatan? Vi måste börja diskutera prioriteringarna inom polisen om vi ska kunna förfäkta nattväktarstaten.

  SvaraRadera
 5. Jag hakar på Anonyms driftande off topic. Vi alla betalar idag tillsammans för en styrka på 20000 poliser. Utslaget per capita på sveriges befolkning så går det en polis per 450 medborgare. I kommunen där jag bor finns 20000 själar. Hur många poliser tror ni det finns? 44 kanske ni gissar.. Fel, här finns 5, i sommras hade vi 1. I hela länet borde vi ha drygt 200 poliser om resurserna var jämt fördelade, vi har 35. Nu kanske ni gissar att jag bor i någon sorts gudsförgäten bortglömd liten håla. Men så här ser siffrorna ut för hela landet, från norr till söder, med ett enda undantag som har tusentals fler poliser än vad där borde finnas. Stället som resten av sverige måste stödja för dess enorma överbefolkning av poliser heter Stockholm.

  / Anton

  SvaraRadera
 6. Jag funderar på att skaffa en liten lägenhet i Lund...

  SvaraRadera
 7. Tyvärr finns det inga lediga små lägenheter i Lund, på grund av... well, ett visst överskott av studenter. ;)

  Men jag håller med Victoria, det låter som en utmärkt idé!

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.