2008-11-17

FRA: Någon borde söka jobb där...

FRA söker fortfarande folk via Arbetsförmedlingen.»

(Tipstack: Fredrik)

8 kommentarer:

 1. jag sökte det =)

  SvaraRadera
 2. HAX är en klok man!

  Det finns fler kloka män ;-)

  SvaraRadera
 3. Dessutom kan ju en sådan här bloggpost sprida en del noja i firman... ;-)

  SvaraRadera
 4. jo, sökte det för att se vad man får för svar.

  SvaraRadera
 5. Någon får dock leva med skammen under tiden.

  SvaraRadera
 6. Jag funderar på att skicka en ansökan och se vad de svarar.

  Hej!

  Jag söker tjänsten som transmissionsundersökare. Mina kvalifikationer är att jag har avslutat gymnasieutbildning samt datakurser på Komvux. Dessutom har jag mångårig erfarenhet av undersökning och analys av innehåll i digital kommunikation samt kartläggning och strukturanalys av beteendemönster. I det förra fallet har jag erfarenhet av övervakning och kartläggning av vänners och bekantas meddelanden i form av epost, vilken jag tagit del av till följd av utnyttjande av avancerade tekniker för avlyssning, avkryptering och nyttjande av kända och okända brister i klient- och servermjukvara. I det senare har jag under längre tid fört protokoll om individers i grannskapet förehavanden samt varit uppmärksam på utmärkande beteende och oväntade förändringar i beteendemönster.

  Personer i min närhet kallar dessa två kvaliteter och erfarenheter för att jag "hackar" och "snokar", men Ni liksom jag förstår värdet av detta. Det handlar givetvis om kartläggning i förberedande syfte; det är icke möjligt att på förhand avgöra vem som kan utgöra ett hot, vilket för med sig att all information är av värde.

  Mot bakgrund av ovanstående anser jag mig vara en mycket god kandidat till nämnd position. Mina kontaktuppgifter samt betyg återfinns i bilagor till detta brev.

  Vänliga hälsningar


  Anders G. Åkesson


  Eller något i den stilen...

  SvaraRadera
 7. Alla som kan, sök jobbet. Sen ska ni överklaga i alla instanser om ni inte får jobbet. Observera att yrka på inhibition i överklagandet. Då kan tjänsten inte tillsättas.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.