2008-12-26

Mellandagar

I helgen är jag i Amsterdam. Jag kommer att titta in lite då och då för att se att ni sköter er i kommentarerna. Men det blir nog sparsamt med nya poster fram till sent på söndag kväll.

12 kommentarer:

  1. Vad som väntar runt hörnet (ifall ni tror att de paranoida fluktarna skulle stanna vid dom nya lagarna som nu är kända), samt vilka det egentligen är som ligger bakom denna sjuka kontroll o övervakningshysteri. Nu ramlar pusselbitarna på plats, i alla fall för mig!
    Notera att detta sipprar fram i jultid, när många eminenta bloggar, tar ett uppehåll och är mindre vaksamma. Känt trick sen många år, och som uppenbarligen fortfarande fungerar finfint. T.ex så genomdrevs Federal Reserve i USA just vid denna tid år 1913, av samma gruppering. Mönstret känns igen.

    http://rense.com/general84/led.htm

    SvaraRadera
  2. Hörrudu Roland riddare... Din länk tar mig till en sida som hävdar att det är judarnas fel igen och till en annan om en hemlig träbit på Mars som Nasa ljuger om.

    Vilket av dessa hemsökelser är det som kommer att drabba oss?

    SvaraRadera
  3. Tänk politiker, tänk integritetskämpar

    http://www.albinoblacksheep.com/flash/base

    SvaraRadera
  4. Hörrudu Micke, du förstod inte vilken utav hemsökelserna du skulle tro på. Eftersom träbitar på Mars inte var ämnet i denna tråd, så kan du använda uteslutningsmetoden. Men att du fattat det som att det "var judarna igen", menar du då att dom skulle gjort saker innan?
    Vad jag kunde läsa utav länken så stod det att det var sionister som låg bakom och sionister kan ju vara vilka som helst, det är ju en politisk rörelse, eller som Joseph Biden (blivande vicepresident) sa: "Man behöver inte vara jude för att vara sionist"

    SvaraRadera
  5. Hörrudu Micke, du förstod inte vilken utav hemsökelserna du skulle tro på.


    Nej jag undrar vilken kopplingen mellan att hata judar och en träbit som Nasa vill döja för oss på Mars är?

    Har Biden planterat snickarvirket där?

    SvaraRadera
  6. Stolt kämpe: Varför ens bry sig om religionen/etniciteten hos den som gör något dåligt? Är det något som verkligen spelar roll för världen utveckling eller är det bara en anledning att bli arg på en hel grupp för något ett fåtal individer har gjort?

    SvaraRadera
  7. Micke, du slipper undra, för det finns ingen koppling. Du verkar nästan försöka dribbla bort kärnfrågan som är att sionister(eller skall jag stava zionister för att du skall hänga med?) är de som ligger bakom manipuleringen att avlyssna,spionera,flukta, på vanligt folk. Det verkar närmast maniskt, denna misstänksamhet de har emot människor. Men det är klart, med tanke på vilken antimänsklig & rasistisk företeelse sionismen(zionismen för dig Micke) är, så har dom ju folk emot sig på bred front, speciellt i Palestina nu där dom massakrerar människor av hjärtans lust.
    Om du kontaktar J. Biden kanske han kan upplysa dig om träbiten & Mars som du verkar så intresserad av.

    SvaraRadera
  8. Ssargon, jag vet inte riktigt om etniciteten har någon stor betydelse, men däremot religion och politisk ide. Egentligen är det väl ganska självklart att om en människa anammar ett sätt att tänka som regleras/föreskrivs/rekommenderas i en viss religion/partiprogram/politisk idé, så har det betydelse för hur man förhåller sig till en sån människa. Som i detta exemplet, med sionister (zionister för Micke) där man kan studera denna stolliga/rasistiska/bindgalna politiska tankevärld i deras uttalanden och skrifter, så är det ju lätt som en plätt att ta avstånd ifrån, för en icke-sionistisk människa. Om det sen är en liten klick, som du skriver, så är det väl en liten klick då. Men den lilla klicken är oerhört farlig och mäktig, för dom har en ofattbart stor makt. T.ex så driver dom ju igenom den här rent perversa spioneri/flukteri-lagen i England nu, vilket ju var kärnfrågan. Stör inte det dig alls?

    SvaraRadera
  9. Sionism är tanken att Judarna ska återvända till "det heliga landet" vad jag vet. Semiter är folkslaget, judar i folkmun.

    Sionismen gillar jag inte för den är nationalistisk men semiter har jag inget emot.

    Nationalism är för folk som är för svaga i sinnet för att tro på sig själv. Dessa personer borde sätta sig ner och fundera lite till, inte bråka med varandra.

    SvaraRadera
  10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  11. Men den lilla klicken är oerhört farlig och mäktig



    Som träbiten på Mars då?
    Du har inte hjälpt oss med den.

    Träbitskonspirationen finns på samma site som den nazitolkning av vissa rika judars påstådda agerande.

    Eftersom nazitolkningen är så viktig för dig bör rimligen träbitskonspitationen också vara det?

    Eller är dina källor bara rimliga ibland?

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.