2008-12-26

Tomten fryser...



Ahhh... Första julen på kontinenten. Och det har ju gått fint det också. Skumpa, svenskt julbord och franska ostar. Fantastiskt! Nu får man nog gå på morotsblast ett par veckor. ;-)

Hoppas att ni också har haft en bra jul.

Ovan ett litet youtube-klipp ur filmen Ogifta par. En stilstudie i svenskt julfirande i en fjällstuga. Och en av de roligaste svenska filmscenerna, ever. (Filmen slutar inte fullt så illa som man kan tro av klippet.)

5 kommentarer:

  1. Strunta i morotsblasten och ät fett och kött istället. Skippa kolhydraterna... Funkar klockrent ;) Rekommenderar www.kostdoktorn.se, eller varför inte min egen: matenviater.wordpress.com.

    God Jul!

    SvaraRadera
  2. Bortsett från en potatis till sillen, så tror jag faktiskt att jag lyckades hålla en finfin GI-profil på gårdagens julbord... ;-)

    SvaraRadera
  3. Då misslyckades jag kraftigt tyvärr, men det blir hårdhandskarna närmaste tiden ;) Och den goda belgiska ölen kan man ju faktiskt inte hålla sig ifrån!

    SvaraRadera
  4. .."den goda belgiska ölen" ???

    Bryggd på körsbär, halm och grannens självdöda ko, eller???

    Tacka vet jag Tysklands "Reinheitsgebot" från 1516.

    SvaraRadera
  5. *lol* Kommer att tänk på denna klassiska filmscen:

    http://www.youtube.com/watch?v=bJsW6ta4X8o

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.