2009-01-17

Måndag: Liberöl i Malmö

På måndag (19/1) samlas frihetsfrontare, liberaler och andra frihetsvänner i Sydsverige för en stunds spontant umgänge och konspirerande i Malmö.

Platsen är puben Bishops Arms som ligger på Norra Vallgatan 62, på andra sidan kanalen från centralstationen sett. Tiden är sisådär 18:30 och framåt. (Update: Vanligtvis i det inre rummet.)

Välkommen!

Det finns även en Facebook-grupp för Liberöl i Malmö.»

7 kommentarer:

  1. Det rum som brukar användas är det inre. Tyvärr kan jag inte vara med i januari men jag kommer både i februari och mars.

    SvaraRadera
  2. Apropå nåt annat aktuellt.
    Här är en film som sägs visa hur det skjuts från en FN-skola.
    http://tedekeroth.wordpress.com/2009/01/06/hamas-skjuter-fran-en-skola/

    FN-organet UNWRA driver skolan. De FN-ambulanser som lånades ut(?) till maskerade soldater bar också beteckningen UNWRA. Filmen kan ses på www.erixon.com

    K

    SvaraRadera
  3. Måste ni plocka den veckan jag jobbar nattskift?

    Kan kanske dyka upp en timme, men ingen öl tyvärr.

    SvaraRadera
  4. @Anonym

    Dubbelklickar du på filmen ser du 2 saker.

    1. Den är från Oktober 2007 (27 oktober tom) och gäller inte denna konflikten,, även om spridarna av den försöker få det till att vara så.

    2. Den kommer från den Israeliska armen och kommentarsfältet är avstängt, troligeen för att folk inte ska kunna posta saker som motsäger det som påstås i den.

    SvaraRadera
  5. "1. Den är från Oktober 2007 (27 oktober tom) och gäller inte denna konflikten,, även om spridarna av den försöker få det till att vara så."

    Nej, sajten den kommer från förnekar inte detta utan påpekar bara att Israel nu aklagas för att ha angripit samma skola igen och påvisar den möjliga orsaken.
    Om det inte vore den skola som Israel påstår i filmen från 2007 så är det lite märkligt att den bevisligen har blivit angripen nu och varför då?
    Det framgår påden israeliska sajten att Banki moon fördömde attacken då och krävde en undersökning.
    "Ban Ki-moon fördömer raket anfall från Gaza skola som drivs av UNRWA (8 november 2007):

    Generalsekreterare Ban Ki-moon har beklagat en raket attack mot Israel som startade från en skola i Gazaremsan drivs av FN-organ med uppgift att bistå de palestinska flyktingarna.

    FN: s taleskvinna Marie Okabe berättade för reportrar att Mr Ban hade bett FN: s hjälporganisation för palestinska flyktingar i Mellanöstern (UNRWA) att genomföra en fullständig utredning av förra veckans incident."
    K

    SvaraRadera
  6. @Anonym


    Ska man föra en diskussion om en konflikt är det en bra idé ur trovärdighetssynpunkt att använda sig av aktuella argument.

    Att inte presentera en film som är från 2007 som just det, från 2007 och istället skriva "Bevis - Hamas skjuter från skola" så är det primära målet att insinuera att attacken mot skolan 14 månader senare var berättigat.

    Vad kommer härnäst?

    Bilder från Kosovo 1991 för att förmedla en bild av senaste skärsmytslingarna i området för en månad sedan?

    Propagera för Israels rätt till självförsvar med bilder från 1945?



    Sverige är helt fel plats att försöka sig på historierevision och förvanskad fakta.
    Vi är numera för luttrade och cyniska i det här landet för att gå på det.

    SvaraRadera
  7. scaber nestor skriver
    "Att inte presentera en film som är från 2007 som just det, från 2007 och istället skriva "Bevis - Hamas skjuter från skola" så är det primära målet att insinuera att attacken mot skolan 14 månader senare var berättigat."

    Läster du inte vad jag skrev eller försöker du slingra dig?
    Det sägs ju tydligt att filmen är från 2007 och sedan kommer en förklaring varför.
    Med tanke på andra filmer som visar hur just UNWRA skjutsar maskerade soldater i sin ambulans så är ju inte "insinuatioen" så långsökt.
    K

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.