2009-02-19

Medina-rapporten: Rykten om reträtt

Rykten här i Bryssel gör gällande att Medina-rapporten (se bloggposten två snäpp ner) kommer att läggas på is till efter EU-valet. Skälet är att socialistgruppen helt enkelt inte vill behöva försvara den i en valrörelse...

6 kommentarer:

  1. Då gäller det att rösta in personer som kan få bort skiten efter EU-Valet.

    SvaraRadera
  2. "Skälet är att socialistgruppen helt enkelt inte vill behöva försvara den i en valrörelse".

    Det innebär ju att de inser att det som står i rapporten inte går att försvara. Eller finns det någon som tolkar detta annorlunda?

    SvaraRadera
  3. "kälet är att socialistgruppen helt enkelt inte vill behöva försvara den i en valrörelse."

    Underförstått: Men de kommer ändå att rösta för den. Efter valet.

    SvaraRadera
  4. Klart de vet att den är fel. De vet att de flesta övervakningslagar och censur lagar är fel också. Men det handlar om få igenom något och sedan försöka få folket att glömma det eller ge en bild av att man var "tvungen" att dra igenom skiten.

    SvaraRadera
  5. Socialisterna i Europaparlamentet är konsekventa, de vill ha mer regleringar, större utgifter, fler lagar, fler pekpinnar. De svenska socialdemokraterna röstar nästan alltid med sina partivänner, de avviker bara vid enstaka tillfällen när något är för känsligt i Sverige. I övrigt vill de på EU-nivå detaljstyra precis allt. Skrivs det om en reglering i svenska massmedia röstar socialdemokraterna mot, annars röstar de för. Och det är väldigt få regleringsförsök som uppmärksammas i svenska bloggar och tidningar. Hur många i Sverige är medvetna om att de svenska socialdemokraterna vill förbjuda människor att arbeta utomhus? Om solen skiner. Reglering som kanske är motiverad i Spanien, om ens det, men knappast i Jokkmokk.

    SvaraRadera
  6. Den borde inte bara läggas på is, den borde frysas till den absoluta nollpunkten.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.