2009-02-19

Restas lite... ;-)

Under rubriken Därför är socialdemokrater misslyckade bloggare ger jag sossarnas nya partiblogg Utrike(s) en del uppkäftiga råd på Newsmill.

(Och eftersom vissa säkert kommer att ifrågasätta påståendet att min blogg har minst lika många läsare som nästan 500 organiserade s-bloggar – så länkar jag till källan för den uppgiften här.)

Länk till min artikel på Newsmill» | Utrike(s)»

7 kommentarer:

  1. Den utmärkta s-bloggaren Jonas Morian har också gett lite tips:

    http://promemorian.blogspot.com/2009/02/urban-ahlin-ar-ingen-carl-bildt.html

    SvaraRadera
  2. Ärligt talat förstår jag inte hysterin som går ut på att den som inte befinner sig på nätet, följer och delatr till flödet konstant inte har nån relevans


    Politiker går från att blogga till att...microblogga etc etc..och alla förväntas följa strömmen som får.

    Det är som Macluhans profetia "the medium is the message" upphöjt till 10.

    Framtidens progessivitet kommer att växa hos dom som fattar att skrämjäveln är skapad av Molok och för Molok.

    SvaraRadera
  3. Micke "Framtidens progessivitet kommer att växa hos dom som fattar att skrämjäveln är skapad av Molok och för Molok."

    Framtiden ligger hos dem som, oaktat medieval, har något att säga.

    SvaraRadera
  4. Micke! Tack för ännu en oförståelig kommentar från dig.

    Och på Urike(s) så har vadå? 10 personer saker att säga. Utan möjligheten att kommentera. Är det rädsla för att några kommentarer ska vara negativa eller vadå? SOm när Bildten hade några rasistiska kommentarer eller vad det var. Alla hetsade upp sig och ansåg att det var HANS fel- De togs ju inte bort. kan det vara skälet till detta?

    Snygg bild du fick på Newsmill föresten...

    SvaraRadera
  5. Micke! Tack för ännu en oförståelig kommentar från dig.

    Tack själv.
    Hax förstod uppenbarligen vad jag sa.



    Alla hetsade upp sig och ansåg att det var HANS fel- De togs ju inte bort.


    Problemet med det var att hans blogg delvis administrerades av personal på UD och att det kanske inte var så lämpligt att svenska fascister uttryckte önskan om utrotande av muslimer på just den bloggen och jag håller med om att det inte ser så bra ut med sån skit på en svensk utrikesministers blogg.

    SvaraRadera
  6. Men frågan är VARFÖR "det inte ser bra ut". Det är ju uppenbart att det är skrivet av anan person än utrikesministern själv. var och en får stå för sina kommentarer. Så borde det vara. Så tror jag dock inte är fallet på s-bloggar generellt och Utrike[s) specifikt. De är skraja för att människor ska få för fria tyglar och flippa ut. Det verkar vara ett genomgående tema på vänsterkanten att inte lite på vuxna mäniskor. Nu får de iofs göra som fan de vill men jag tror inte det gagnar intresset för en sådan blogg men envägskommunikation...

    SvaraRadera
  7. Så tror jag dock inte är fallet på s-bloggar generellt och Utrike[s) specifikt. De är skraja för att människor ska få för fria tyglar och flippa ut. Det verkar vara ett genomgående tema på vänsterkanten att inte lite på vuxna mäniskor. Nu får de iofs göra som fan de vill men jag tror inte det gagnar intresset för en sådan blogg men envägskommunikation...


    Menar du att det inte finns några högerbloggar med envägskommuniskation eller som modereras hårt?
    Det är helt fel.




    Men frågan är VARFÖR "det inte ser bra ut".



    Möjligen hade du förstått det om det i kommentarsfältet hos den svenske utrikesministerns av UD hanterade blogg förekomm uppmaningar till utritning av judar.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.